Γιωργος guppy 18 Ιανουαρίου 2011 Author #126 Share 18 Ιανουαρίου 2011 Στο μεγαλο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 3 Φεβρουαρίου 2011 #127 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 Μερικες νεες φωτογραφιες στο καινουργιο ενυδρειο τα μικρα κοιμενονται στα 6-8 εκ. το μεγαλυτερο. καλα εεεε... μεστηλες τωρα φτου να μην στα ματιαξω..να σου ζησουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giw133 3 Φεβρουαρίου 2011 #128 Share 3 Φεβρουαρίου 2011 να σου ζησουν!!!!! ρε φιλε μιποσ σκεφτεσε να τα πουλησεισ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 22 Φεβρουαρίου 2011 Author #129 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 Μερικες φωτογραφιες ακομα τα δισκακια εχουν γινει πολυ μεγαλυτερα απ΄οτι ηταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 22 Φεβρουαρίου 2011 #130 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 Ομορφα τα δισκακια!! Να τα χαίρεσαι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 16 Απριλίου 2011 Author #131 Share 16 Απριλίου 2011 Παιδια τα δισκακια εχουν γινει τουμπανα.Τρωνε ολη την ωρα(6 φορες την ημερα). Να ρωτησω κατι αλλο σημερα πηρα 2 Screwcumber απο τον ilouvatar που τον ευχαριστω πολυ και για τα δυο. Ειπα να ταισω τα ancistrus με αγγουρι καθαρισμενο και πλυμενο πολυ καλα με νερο.Κανει αμα φανει οι δισκοι η οχι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 16 Απριλίου 2011 #132 Share 16 Απριλίου 2011 μπραβο για τα δισκακια σου!!!βαλε και καμια νεα φοτο....... τωρα για το αγγουρι λογικα δεν πρεπει να πεζει προβλημα, δεν εχω ακουσει τιποτα για αυτο αλλα απο την αλλη πολες φορες οταν φτιαχνουν τροφη βαζουν αρακα κ.α οποτε??? τωρα μην σε παρω και στο λαιμο μου...... για να δουμε και καμια αλλη απαντηση....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 16 Απριλίου 2011 #133 Share 16 Απριλίου 2011 Οι δικοί μου πάντα τρώνε πρώτοι το αγουράκι και μετά πάνε τα βυθόψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 16 Απριλίου 2011 Author #134 Share 16 Απριλίου 2011 μπραβο για τα δισκακια σου!!!βαλε και καμια νεα φοτο....... τωρα για το αγγουρι λογικα δεν πρεπει να πεζει προβλημα, δεν εχω ακουσει τιποτα για αυτο αλλα απο την αλλη πολες φορες οταν φτιαχνουν τροφη βαζουν αρακα κ.α οποτε??? τωρα μην σε παρω και στο λαιμο μου...... για να δουμε και καμια αλλη απαντηση....... Σε ευχαριστω πολυ.Γι'αυτο και δεν τα ταισα σημερα τα ancistrus με αγγουρι για να ακουσω γνωμες. Μαλλον αυριο θα μπουν φωτογραφιες των "παλιων μωρων " και τωρα των "νεων δισκοπλακων". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 16 Απριλίου 2011 Author #135 Share 16 Απριλίου 2011 (edited) Οι δικοί μου πάντα τρώνε πρώτοι το αγουράκι και μετά πάνε τα βυθόψαρα Παλι νυστικα θα μεινουν τα ancistrus .Αφου απορω πως ζουνε ακομα αφου δεν προλαβαινουν να φανε τιποτα. Έγινε επεξεργασία 16 Απριλίου 2011 - Γιωργος guppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 8 Ιουλίου 2011 Author #136 Share 8 Ιουλίου 2011 Μετα απο πολυ καιρο ανανεωνω με ενα βιντεο εν ωρα φαγητου.Θαυμαστε τα δισκακια στο καινουργιο τους ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 8 Ιουλίου 2011 #137 Share 8 Ιουλίου 2011 Τέλεια τα μικρά, αλλά την κάμερα ίσια την άλλη φορά Να σου ζήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 8 Ιουλίου 2011 Author #138 Share 8 Ιουλίου 2011 (edited) Τέλεια τα μικρά, αλλά την κάμερα ίσια την άλλη φορά Να σου ζήσουν Ξεχνιεμαι συγνωμη σε ολους εαν σας επιασε ο σβερκος σας Έγινε επεξεργασία 8 Ιουλίου 2011 - Γιωργος guppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 8 Ιουλίου 2011 #139 Share 8 Ιουλίου 2011 Τέλεια τα μικρά, αλλά την κάμερα ίσια την άλλη φορά Να σου ζήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 28 Αυγούστου 2011 #140 Share 28 Αυγούστου 2011 πραγματικα ενα μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια σου και για τον κοπο σου να τα μεγαλωσεις!!!!να τα χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος