pashaloua 8 Ιουλίου 2010 #26 Share 8 Ιουλίου 2010 Το χταπόδι δίνει ρέστα και μας πάει ταμείο.περιμένουμε και μια πρόβλεψη για τελικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 8 Ιουλίου 2010 #27 Share 8 Ιουλίου 2010 Ελα καλε η Ολλανδια θα κερδισει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 8 Ιουλίου 2010 #28 Share 8 Ιουλίου 2010 Επάνω στο κουτί της Ισπανίας θα κάτσει....να μου το θυμηθείτε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 8 Ιουλίου 2010 #29 Share 8 Ιουλίου 2010 Επάνω στο κουτί της Ισπανίας θα κάτσει....να μου το θυμηθείτε!!! Για το χταποδι δεν ξερω που θα κατσει αλλα κατι μεσα μου,μου λεει οτι η Ισπανια θα το σηκωσει.Δεν ξερω πως μου εχει κατσει αυτο το κολλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Ιουλίου 2010 Author #30 Share 9 Ιουλίου 2010 Ρε το παλιοχτάποδο που να του κοπούν τα 7 ποδάρια... http://www.sport-fm.gr/article/282139 Για το χταποδι δεν ξερω που θα κατσει αλλα κατι μεσα μου,μου λεει οτι η Ισπανια θα το σηκωσει.Δεν ξερω πως μου εχει κατσει αυτο το κολλημα. Χταπόδι είσαι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 12 Ιουλίου 2010 #31 Share 12 Ιουλίου 2010 Τώρα που κέρδισε στην παράταση η Ισπανία, πληρώνει ή οχι το στοιχήμα σε αυτην; Link to comment Share on other sites More sharing options...
frits 12 Ιουλίου 2010 #32 Share 12 Ιουλίου 2010 Υπάρχουν κι άλλα ζώα μέντιουμ. Τελευταία άκουσα και για κροκόδειλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 12 Ιουλίου 2010 #33 Share 12 Ιουλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.T 12 Ιουλίου 2010 #34 Share 12 Ιουλίου 2010 (edited) Τώρα που κέρδισε στην παράταση η Ισπανία, πληρώνει ή οχι το στοιχήμα σε αυτην; εννοειτε πως οχι φιλε μου,για το στοιχημα το ματς εληξε 0-0!!!!!!!αναθεματησμενο παλιομαλακιο,στο κουβα με κατεληξες...παιδια εγω εχω ετοιμασει το ψαροντουφεκο μου και τον εξοπλησμο του ψαροντουφεκου,και παω Νοτιο Αφρικη να πιασω τον περηφημο Paul και να τον φαω...οποιος θελει να ερθει μαζι μου κα να γινει συνενοχος στον φονο του χταποδιου,παρακαλητε να φερει και καρβουνα... Έγινε επεξεργασία 12 Ιουλίου 2010 - G.T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 12 Ιουλίου 2010 #35 Share 12 Ιουλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Ιουλίου 2010 Author #36 Share 12 Ιουλίου 2010 @ Freeman Πάντως πέραν τι πλάκας... Τι σου είναι το marketing τελικά...? Λύνει και δένει! Όλα πλέον στηρίζονται σε αυτό... σε μια εικονική πραγματικότητα! Από το πουθενά κάποιοι κάνουν χρήματα και σε μία νύχτα εξαφανίζονται και πάμε για άλλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος