Jump to content

κανει για τροφη σε πιρανχας?

valblanis

Recommended Posts

καλησπερα. θα ηθελα να σας ρωτησω αν κανουν οι γαριδες που χρησιμοποιουν για το ψαρεμα για τροφη για τα πιρανχας? ειναι ζωντανες και εχθες που εριξα μια κανανε σαν τρελα. την εφαγαν με μεγαλη ευχαριστηση αλλα δεν ξερω αν κανει να τρωνε. οποιος ξερει ας απαντησει γιατι εχω αρκετες και αν δεν κανει να τις πεταξω. ευχαριστω.

καλησπερα. θα ηθελα να σας ρωτησω αν κανουν οι γαριδες που χρησιμοποιουν για το ψαρεμα για τροφη για τα πιρανχας? ειναι ζωντανες και εχθες που εριξα μια κανανε σαν τρελα. την εφαγαν με μεγαλη ευχαριστηση αλλα δεν ξερω αν κανει να τρωνε. οποιος ξερει ας απαντησει γιατι εχω αρκετες και αν δεν κανει να τις πεταξω. ευχαριστω.

Μαλλον θα λες για το καραβιδακι και οχι για γαριδες,υπαρχει το πρασινο και το κοκκινο(ετσι το λενε στα δολωματα).

Εγω ταιζω μια φορα την εβδομαδα εδω και ενα χρονο τα γατοψαρα μου,δεν γνωριζω να σου πω για τα ψαρια σου αν κανει η' δεν κανει.

στα καταστηματα με τα δολωματα το ονομαζουν λασπογαριδα. δεν ξερω αν σε βοηθησα να καταλαβεις ποιο εννοω.

στα καταστηματα με τα δολωματα το ονομαζουν λασπογαριδα. δεν ξερω αν σε βοηθησα να καταλαβεις ποιο εννοω.

Για να ειμαι ειλικρινης λασπογαριδα σε καταστημα με δολωματα δεν εχω δει.

Ισως ειναι κατι που το πιανουν σε μερικες περιοχες τοπικα και το πουλανε για δολωμα.

Γαριδες κατεψηγμενες τα εχεις ταισει ποτε;

Δεν νομιζω να εχουν καποια διαφορα.

ναι τα ταιζω κατεψυγμενες αλλα αυτη τη φαγαν με μεγαλυτερο ζηλο ισως επειδη ηταν ζωντανη.

ναι τα ταιζω κατεψυγμενες αλλα αυτη τη φαγαν με μεγαλυτερο ζηλο ισως επειδη ηταν ζωντανη.

Ενα αποσπασμα απο forum για το ψαρεμα:

μαμούνι (πράσινο καραβιδάκι, ή λασπογαρίδα όπως το λένε κάποιοι)

Λογικα για το ιδιο λεμε :)

KARABIDAKIprasino.jpg

Επισης αν κανεις αναζητηση στο google με τη λεξη λασπογαριδα βγαζει πολλα αποτελεσματα απο Φθιοτιδα και επειδη ειδα οτι και εσυ εισαι απο Φθιοτιδα,μαλλον εσεις το καραβιδακι το πρασινο το λετε λασπογαριδα :buttrock:

Έγινε επεξεργασία - dragonld

ναι το ιδιο λεμε. αυτο εννοω και εγω. τι λετε λοιπον κανει αυτο?

δεν το εχω δοκιμασει αλλα δεν νομιζω να εχει διαφορα απο τις αλλες γαριδες.

απλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καθαρες αυτες......

καθαρες? δηλαδη?

καθαρες? δηλαδη?

Απο πιο μερος εισαι;Αν εισαι κοντα σε Μωλο και Αγ. Σεραφειμ κατεβα κατω να δεις απο μονος σου το περιβαλλον που ζουν.Αν η θαλασσα ειναι μεσα και τα νερα τραβηγμενα δεν ειναι να καθησεις απο την μποχα. :)

• 6 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...