Geosid 2 Ιουλίου 2010 #1 Share 2 Ιουλίου 2010 (edited) Μιας και ο Χρηστος δεν ειχε βγαλει καμια φωτο το ψαρι του , βρηκα ευκαιρια να του αλλαξω τα φωτα στις φωτο Αφιερωμενες οι φωτογραφιες στον South και στον Dimitrios ( Δημητρη στο ιντερνετ ελεγαν για τελικο μεγεθος 12cm ) ολο @#$%@#κιες λενε στο ιντερνετ Έγινε επεξεργασία 2 Ιουλίου 2010 - geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 2 Ιουλίου 2010 #2 Share 2 Ιουλίου 2010 δεν τις μικραινεις να τις δουμε και μεις απο το λαπτοπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Ιουλίου 2010 Author #3 Share 2 Ιουλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 2 Ιουλίου 2010 #4 Share 2 Ιουλίου 2010 Εναν λογο πειτε μου που δεν λενε αυτο το ψαρι βασιλια του αμαζονιου και λενε τις λαγανες... Πολυ ομορφο και μοσχοαναθρεμενος ο ψαρης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 2 Ιουλίου 2010 #5 Share 2 Ιουλίου 2010 Πανέμορφο ψάρι. Και από καλό σπίτι Να το χαίρεσαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 3 Ιουλίου 2010 #6 Share 3 Ιουλίου 2010 Ακόμα είναι στεσαρισμένος απο την μεταφορά, σε μια-δυο μέρες θα βγάλει όλα του τα χρώματα (έχω στο μυαλό μου... ενα ενυδρείο γεμάτο με τέτοια ψάρια... θα δούμε, κάποια στιγμή.... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerveros 9 Ιουλίου 2010 #7 Share 9 Ιουλίου 2010 πανέμορφα ψάρια έχω δύο 3 χρόνια τώρα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Ιουλίου 2010 Author #8 Share 14 Ιουλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 16 Ιουλίου 2010 #9 Share 16 Ιουλίου 2010 (edited) ΤΟΥΜΠΑΝΟ Έγινε επεξεργασία 16 Ιουλίου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος