psarouklas 7 Ιουλίου 2010 #26 Share 7 Ιουλίου 2010 Έλα ρε θηρίο!!! Έκανες επιτυχή αναπαραγωγή amano????? Μπράβο σου! Κανένας χομπίστας από εμάς εδώ δεν το έχει καταφέρει!!! Θέλω παρουσίαση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vatzgr 8 Ιουλίου 2010 Author #27 Share 8 Ιουλίου 2010 Έλα ρε θηρίο!!! Έκανες επιτυχή αναπαραγωγή amano????? Μπράβο σου! Κανένας χομπίστας από εμάς εδώ δεν το έχει καταφέρει!!! Θέλω παρουσίαση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Η αλήθεια είναο οτι ουτε κι εγώ το περίμενα αυτο να συμβεί Οπως είπα ομως το νερο προέρχετε απο το δικτυο μέν αλλά είναι υφάλμυρο (δέν πίνετε με λίγα λόγια το νερό του δικτύου) (εχω ακούσει παλαιότερα απο κατάστημα ενυδρειακών οτι ξανα-προέκυψε αναπαραγωγή σε αμάνο γλυκού νερού) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmarko77 18 Αυγούστου 2010 #28 Share 18 Αυγούστου 2010 Πολύ όμορφο.Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 18 Αυγούστου 2010 #29 Share 18 Αυγούστου 2010 κορυφη!!! τι λαμπες εχεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος