Naias 22 Ιανουαρίου 2012 Author #51 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Σημερινές Fotos. Απο ζωντανούς οργανισμούς υπάρχουν μόνο τα corys και τα 4 african dwarf frogs. Το θερμαντικό δεν έχει ανάψει καθόλου και ταίζονται μια φορά την εβδομάδα. Τα φυτά απο το κρύο έχουν πάρει λίγο "όρτσα", αντίθετα με τον πάπυρο που ενώ έχει επειρεασθεί αιστητά, έχει πετάξει και ανθάκια. , , , Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 22 Ιανουαρίου 2012 #52 Share 22 Ιανουαρίου 2012 το μπαλκονι εχει πολυ ζωη!!! μπραβο σου και να την χερεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 22 Ιανουαρίου 2012 Author #53 Share 22 Ιανουαρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 23 Ιανουαρίου 2012 #54 Share 23 Ιανουαρίου 2012 Όμορφα πράγματα!! Καλά, τι θερμοκρασία έχει το νερό σου; Εδώ στην Σαλλόνικα έχουμε τσουχτερό κρύο... Δε μας ανεβάζεις και καμιά φώτο από τα "ζωντανά" σου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 24 Φεβρουαρίου 2012 Author #55 Share 24 Φεβρουαρίου 2012 Όμορφα πράγματα!! Καλά, τι θερμοκρασία έχει το νερό σου; Εδώ στην Σαλλόνικα έχουμε τσουχτερό κρύο... Δε μας ανεβάζεις και καμιά φώτο από τα "ζωντανά" σου ; Μόλις τα πετύχω στην επιφάνεια, θα τις έχετε... Τα pepper cory έχουν γίνει τέρατα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 27 Φεβρουαρίου 2012 #56 Share 27 Φεβρουαρίου 2012 Θερμοκρασία νερού;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 28 Φεβρουαρίου 2012 Author #57 Share 28 Φεβρουαρίου 2012 5 κελσίου σήμερα το πρωί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 29 Φεβρουαρίου 2012 #58 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 πολυ ωραια ειναι τα φυτα σου....την φακη(εκεινα τα ψιλουστικα φυτα που επιπλεον και μαλιστα πολλαπλασιαζονται)απο που τα βρισκεις????ή ειναι η φακη που νομιζω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 29 Φεβρουαρίου 2012 Author #59 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 (edited) πολυ ωραια ειναι τα φυτα σου....την φακη(εκεινα τα ψιλουστικα φυτα που επιπλεον και μαλιστα πολλαπλασιαζονται)απο που τα βρισκεις????ή ειναι η φακη που νομιζω??? Με διάφορα φυτά που ανταλλάσσουμε μεταξύ μας, έχει έρθει σαν λαθρεπιβάτης... Πολλαπλασιάζεται τρελά γρήγορα και μπαίνει παντού, είναι μάστιγα, θέλω να την βγάλω και δεν μπορώ. έστω και ένα - δύο να μείνουν και δεν το πάρεις χαμπάρι ξανά αναπτύσσεται !!! Μου έδωσες και ιδέα με τις "φακές που νομίζεις" παίζει να τις δοκιμάσω μόλις αρχίσει να φτιάχνει ο καιρός ... Μην σου πω και φασόλια !!! Έγινε επεξεργασία 29 Φεβρουαρίου 2012 - Naias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 29 Φεβρουαρίου 2012 #60 Share 29 Φεβρουαρίου 2012 Με διάφορα φυτά που ανταλλάσσουμε μεταξύ μας, έχει έρθει σαν λαθρεπιβάτης... Πολλαπλασιάζεται τρελά γρήγορα και μπαίνει παντού, είναι μάστιγα, θέλω να την βγάλω και δεν μπορώ. έστω και ένα - δύο να μείνουν και δεν το πάρεις χαμπάρι ξανά αναπτύσσεται !!! Μου έδωσες και ιδέα με τις "φακές που νομίζεις" παίζει να τις δοκιμάσω μόλις αρχίσει να φτιάχνει ο καιρός ... Μην σου πω και φασόλια !!! κατι μου θυμησες με τα φασολια....αν θυμαμαι καλα ειχα ριξει ενα φασολι μια φορα στο παλιο ενυδρειο και κατι ειχε γινει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος