NRS 30 Ιουνίου 2010 #1 Share 30 Ιουνίου 2010 γεια χαρα ειμαι μελος στο forum,αλλα σημερα παρατηρησα οτι δεν μπορω να σηκωσω αγγελια στο θαλασσινο,ενς μπορω να απαντησω σε αγγελια,ξερουμε τι συμβαινει? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 30 Ιουνίου 2010 #2 Share 30 Ιουνίου 2010 γεια χαρα ειμαι μελος στο forum,αλλα σημερα παρατηρησα οτι δεν μπορω να σηκωσω αγγελια στο θαλασσινο,ενς μπορω να απαντησω σε αγγελια,ξερουμε τι συμβαινει? Ευχαριστω! πρεπει να εχεις πανω απο 15 δημοσιευσεις για να κανεις αγγελια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRS 30 Ιουνίου 2010 Author #3 Share 30 Ιουνίου 2010 μα εχω κανει ηδη καποιες αγγελιες,αλλαξε κανενας κανονισμος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Ιουνίου 2010 #4 Share 30 Ιουνίου 2010 Ναι φίλε μου, ο κανονισμός άλλαξε πρόσφατα. Στην κορυφή της σελίδας των Ενυδρειακών Αγγελιών Γλυκού ή Θαλασσινού γράφει : *Δικαίωμα δημιουργίας αγγελιών έχουν μόνο τα μέλη με συνολικό αριθμό πόστ 15 και άνω.Δικαίωμα απάντησης σε αγγελία έχουν όλα τα μέλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 30 Ιουνίου 2010 #5 Share 30 Ιουνίου 2010 Φίλε NRS... Το σπαμαρει καποιος ή να γραφει οτι ναναι σε αρχαια θέματα μονο και μονο για να φτασει τα 15 ποστ και να βάλει αγγελία.... ειναι απαράδεκτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Ιουνίου 2010 #6 Share 30 Ιουνίου 2010 οπως και μια ραδιοφωνικη εκπομπη με τιτλο επιεικώς απαράδεκτο αλλα κοινως αποδεκτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος