pozeras13 28 Ιουνίου 2010 #1 Share 28 Ιουνίου 2010 (edited) καλησπερα. εχω αυτο το προιον (1844γραμμαρια) - αρκετο δηλαδη... http://aquariumpharm.com/products/Product.aspx?ProductID=49 εχω 2 ενυδρεια: στο ενα μονομαχους- κορυ aeneus και στο αλλο guppy και kory... λεει πανω οτι εχει ηλεκτρολυτες κτλ κτλ... βασικα το πηρα για καμια αρρωστια (πχ ich). μπορω να βαζω και λιγο σε καθε αλλαγη νερου ή οχι? βαζω και μια φορα το μηνα λιγο ektozon... ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 28 Ιουνίου 2010 - pozeras13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 29 Ιουνίου 2010 Author #2 Share 29 Ιουνίου 2010 μονο εγω εχω το προιον??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 29 Ιουνίου 2010 #3 Share 29 Ιουνίου 2010 σε γλυκο νερο με τα ψαρια που εχεις δεν θα εκανα ποτε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 29 Ιουνίου 2010 Author #4 Share 29 Ιουνίου 2010 σε γλυκο νερο με τα ψαρια που εχεις δεν θα εκανα ποτε!! εκτος αν ειχα νερο απο αο ε? παντως τελικα μονο για θεραπεια σε guppy βλεπω να το χρησιμοποιω και μονο στο ενυδρειο καραντινα... τα κορυ δεν θα την παλεψουν με αυτο...εχεις δικιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος