johnie 27 Ιουλίου 2006 #1 Share 27 Ιουλίου 2006 εχω εδω κ 20 μερες περιπου που πηρα κατι φυτα για το ενυδρειο μου τα οποια αρχισαν να ξεβαφουν καπως ! κατω εχω μονο χαλικι αυτος που μου τα πουλησε μου εδωσε κ κατι ταμπλετες η οποιες μου ειπε πωσ ειναι λιπασμα τι πρεπει να κανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 27 Ιουλίου 2006 #2 Share 27 Ιουλίου 2006 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.aquazone.gr/index.php?pid=26 Αν μπορείς δώσε μας περισσότερες πληροφορίες και αν γίνεται photo. Επίσης θα ήταν καλό να ξέραμε τα ονόματα των φυτών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas 27 Ιουλίου 2006 #3 Share 27 Ιουλίου 2006 λιπασμα υγρο χρησιμοποιεις; αν ασπριζουν τα φυλλα μαλλον εχεις ελλειψη σιδηρου. για προμηθευσου κανενα τεστακι για το σιδηρο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 28 Ιουλίου 2006 #4 Share 28 Ιουλίου 2006 Και το κυριότερο.... Πόσα και τι φώτα έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος