nikoloutso 18 Νοεμβρίου 2010 Author #51 Share 18 Νοεμβρίου 2010 Σας ευχαριστω!!! Κι εμενα μου αρεσει η κρυδα. Την είχα στο άλλο ενυδρείο. Το ενυδρείο αυτό εχει μονο ρτα 2 χρυσόψαρα, μερικα μηλοσαλίγαρα και μερικα zebra snail. Δε θελω να βλαω αλλο ψαρακι μεσα. Τα πανε μια χαρα τα 2 τους!! Εχουν στρουμπουλεψει αρκετα 30φιλε!!! Το μονο που θα προσθεσω ειναι το ξύλο οταν βυθιστει και κανεναν εχινοδορο. Από ζωντανα σκεφτομουν για μερικες γαριδες αμανο ή μερικες γαριδες bamboo. Αλα φοβαμει μηπως οι πρωτε γίνουν τροφή για τα ψαρακια. Οι δευτερες επειδη θελουν ροή, πανε κοπαδι, μεγαλώνουν αρκετα φοβαμαι μην αφανησουν τα ψαρακια!!! Αλλωστε και τα 2 είδη γαριδας απο Ασία προέρχονται kai οι απαιτήσεις τους ειναι ιδιες με τα χρυσοψαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 6 Δεκεμβρίου 2010 Author #52 Share 6 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Μερικες φωτογραφιες μετά από την αναβαθμιση από το χρυσοψαρα και τον κήπο τους!! Έγινε επεξεργασία 6 Δεκεμβρίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 6 Δεκεμβρίου 2010 Author #53 Share 6 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Mια κοντινη από το Δημητρακη και την Ευσεβουλα........ Έγινε επεξεργασία 6 Δεκεμβρίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 7 Δεκεμβρίου 2010 #54 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 να και ενα ειδος ψαριου που οχι απλα επιβιωνει στου νικολουτσο αλλα ειναι και χαρουμενο! κατι αρχιζεις να κανεις φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 7 Δεκεμβρίου 2010 #55 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 Πωπω ομορφιές !!! Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου! Αυτά που μου αρέσουν ιδιαίτερα είναι το χρώμα της άμμου και ο συνδιασμός με τα ανοιχτόχρωμα βοτσαλάκια, οι σκούρες στρογγυλεμένες πέτρες, η καρύδα και η διάταξη των φυτών. Αυτό που δε μου αρέσει είναι τα χρυσόψαρα Να πω την αλήθεια, τα λυπάμαι με τις φουσκωμένες κοιλιές τους και τις υπερβολικές ουρές. Αλλά τουλάχιστον τους παρέχεις τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Δεκεμβρίου 2010 Author #56 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 Πωπω ομορφιές !!! Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου! Αυτά που μου αρέσουν ιδιαίτερα είναι το χρώμα της άμμου και ο συνδιασμός με τα ανοιχτόχρωμα βοτσαλάκια, οι σκούρες στρογγυλεμένες πέτρες, η καρύδα και η διάταξη των φυτών. Αυτό που δε μου αρέσει είναι τα χρυσόψαρα Να πω την αλήθεια, τα λυπάμαι με τις φουσκωμένες κοιλιές τους και τις υπερβολικές ουρές. Αλλά τουλάχιστον τους παρέχεις τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ελα. Πες το!! Παραδεξου το!! Δεν τα πας μια τα χρυσοψαρα!!! Σου αρεσει όλο το στησιμο και οι συνδιασμοι χρωματων.. αλλα σε ξενερωνει το ψαρι, ε?? Οι φουσκωμενες κοιλιες να πω οτι καταρχην ειναι το είδος τετοιο. Και καταδευτερον... τα ταιζει η μητερα μου... η οποια ταιζει και εμενα.. αρα καταλαβαινεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Δεκεμβρίου 2010 #57 Share 7 Δεκεμβρίου 2010 να και ενα ειδος ψαριου που οχι απλα επιβιωνει στου νικολουτσο αλλα ειναι και χαρουμενο! κατι αρχιζεις να κανεις φιλε! Eισαι κακος ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Δεκεμβρίου 2010 Author #58 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Τα φυτα εξακολουθουν να βρισκονται σωα και αβλαβη στο ενυδρείο. Τα χρυσοψαρα ουτε καν τα γευτηκαν. ή τρωνε πολυ η δεν τους αρεσουν. Περιμενω εναν απο τους φωτογραφους του φορουμ με το εργαλείο τους να ερθουν να φωτογραφησουν ντα μικρα μου μοντελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 10 Δεκεμβρίου 2010 #59 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Ωραίο το στήσιμο με τα φυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 10 Δεκεμβρίου 2010 #60 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 και παλι μπραβο στον nikoloutso,,,,,,,,,,,,,, τα χεις κανει τα χρυσοψαρακια babies shaqs...... να τα χαιρεσαι φιλε,,,,,,ειναι πολυ τυχερα που εχουν τετοιο περιβαλλον,,,,δυστυχως τα περισσοτερα απο αυτα καταληγουν ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Δεκεμβρίου 2010 Author #61 Share 10 Δεκεμβρίου 2010 Εχω αδυναμια στα χρυσοψαρα..... τι να κανουμε?? Βεβαια... και η μητερα μου η αιτια που με ανεχεται με τα ενυδρεία μου ειναι τα χρυσοψαρα της!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Δεκεμβρίου 2010 Author #62 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 (edited) Ενα μικρο update με φωτογραφιες απο καλυτερο φωτογραφο απο μενα.... Ευχαριστω FotisGT.... Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 22 Δεκεμβρίου 2010 #63 Share 22 Δεκεμβρίου 2010 Ευτυχισμένα ψάρια! Σταματημό δεν έχουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 23 Δεκεμβρίου 2010 #64 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 Μπραβο βρε Νικο πολυ ωραιο το ενυδρειο κ οι ψαρουλιδες σου ειναι κουκλακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 23 Δεκεμβρίου 2010 #65 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 Να τα χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Δεκεμβρίου 2010 Author #66 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 Feeding time...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 24 Δεκεμβρίου 2010 #67 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 πολυ δεν τρωνε ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 24 Δεκεμβρίου 2010 Author #68 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 πολυ δεν τρωνε ?? Tα ταιζω αναλογα με το τι τρωω κι εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 24 Δεκεμβρίου 2010 #69 Share 24 Δεκεμβρίου 2010 οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Vito Corleone 22 Απριλίου 2011 #70 Share 22 Απριλίου 2011 Ποσο χρονων ειναι;Πολυ δεν τα ταιζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Απριλίου 2011 Author #71 Share 22 Απριλίου 2011 Η λογικη η δική μου, χωρις να σημαινει οτι ειναι σωστη, ειναι του να "ταιζω" τα ψαρια μου. Βεβαια... στο βιντεο έπεσε λιγο παραπανω τροφη, αλλα δε με ενοχλει. Το συστημα αυτο δουλευει με 2 εξωτερικα φιλτρα (eheim 2213 και fluval 205) που το καθενα καλυπτει ενυδρειο 200λτρ. Το δικο μου ειναι 125λτρ και τα φιλτρα καλυπτουν 400λτρ. Σε μερικες μερες, θα αντικαταστησω το ενα (eheim 2213) με ένα μεγαλυτερο (fluval 404 για 400λτρ). Το εχω και καθεται και ειναι κριμα. Τα ψαρακια ειναι τριων χρονων το lionhead και 1,5 το red cup. Είναι και τα δυο της οικογένειας oranda που δε μεγαλώνουν οσο τα common. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Vito Corleone 22 Απριλίου 2011 #72 Share 22 Απριλίου 2011 Η λογικη η δική μου, χωρις να σημαινει οτι ειναι σωστη, ειναι του να "ταιζω" τα ψαρια μου. Βεβαια... στο βιντεο έπεσε λιγο παραπανω τροφη, αλλα δε με ενοχλει. Το συστημα αυτο δουλευει με 2 εξωτερικα φιλτρα (eheim 2213 και fluval 205) που το καθενα καλυπτει ενυδρειο 200λτρ. Το δικο μου ειναι 125λτρ και τα φιλτρα καλυπτουν 400λτρ. Σε μερικες μερες, θα αντικαταστησω το ενα (eheim 2213) με ένα μεγαλυτερο (fluval 404 για 400λτρ). Το εχω και καθεται και ειναι κριμα. Τα ψαρακια ειναι τριων χρονων το lionhead και 1,5 το red cup. Είναι και τα δυο της οικογένειας oranda που δε μεγαλώνουν οσο τα common. Σε περιπτωση που θες να φυγεις για διακοπες και μπορει να λειπεις 20-30 μερες τι κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Απριλίου 2011 Author #73 Share 22 Απριλίου 2011 Σε περιπτωση που θες να φυγεις για διακοπες και μπορει να λειπεις 20-30 μερες τι κανεις; Μεχρι τωρα οταν ελειπα παντα υπηρχε καποιος σπιτι και φροντιζε τουλαχιστον να ταιζει. Βεβαια μια φορα ελλειψα 30 μερες. Συνηθως δε λειπω πανω απο 10. Απο κει και περα, οταν λειπουν ολοι απο το σπιτι.... δινω το κλειδι σε ενα φιλο, γνώστη του χομπι, να ταιζει και να ριχνει και καμια ματια. Οχι ταισμα καθε μερα.... αλλα καθε 2μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Vito Corleone 22 Απριλίου 2011 #74 Share 22 Απριλίου 2011 Μεχρι τωρα οταν ελειπα παντα υπηρχε καποιος σπιτι και φροντιζε τουλαχιστον να ταιζει. Βεβαια μια φορα ελλειψα 30 μερες. Συνηθως δε λειπω πανω απο 10. Απο κει και περα, οταν λειπουν ολοι απο το σπιτι.... δινω το κλειδι σε ενα φιλο, γνώστη του χομπι, να ταιζει και να ριχνει και καμια ματια. Οχι ταισμα καθε μερα.... αλλα καθε 2μερες. Σε περιπτωση που πιασει αλγη το ενυδρειο τι κανεις;;Γιατι εμενα εχει λιγο ενας διακοσμητικος βραχος και γι αυτο μου δωσαν τον πλεκο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Απριλίου 2011 Author #75 Share 22 Απριλίου 2011 (edited) Σε περιπτωση που πιασει αλγη το ενυδρειο τι κανεις;;Γιατι εμενα εχει λιγο ενας διακοσμητικος βραχος και γι αυτο μου δωσαν τον πλεκο.. Για να πιασει άλγη το ενυδρειο, εξαρταται την άλγη, κατι συμβαινει. Αρα αρχικα ψαχνεις την αιτια και μετα την αντιμετωπίζεις. Σιγουρα ενας πλεκο δεν ειναι συμβατος με τα χρυσοψαρα. Βεβαια εχω και αλγοφαγα σαλιγκαρια στο ενυδρειο. Έγινε επεξεργασία 22 Απριλίου 2011 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος