konstantinos 808 27 Ιουνίου 2010 #1 Share 27 Ιουνίου 2010 και μερικές φώτο από μένα από την ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ τησ προηγούμενης τετάρτης ευχαριστώ ΠΟΛΥ για αυτό το δωρο προς όλους τους ψαροφιλουσ που μας κάνετε υπερήφανους...ευχαριστώ για αυτόν τον υπέροχο χώρο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 27 Ιουνίου 2010 Author #2 Share 27 Ιουνίου 2010 (edited) εν ώρα δράσης....... Έγινε επεξεργασία 27 Ιουνίου 2010 - konstantinos 808 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 27 Ιουνίου 2010 #3 Share 27 Ιουνίου 2010 και μερικές φώτο από μένα από την ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ τησ προηγούμενης τετάρτης ευχαριστώ ΠΟΛΥ για αυτό το δωρο προς όλους τους ψαροφιλουσ που μας κάνετε υπερήφανους...ευχαριστώ για αυτόν τον υπέροχο χώρο....... Πράγματι ο χώρος είναι εξαιρετικός Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, τότε σίγουρα το κάνεις καλά...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Ιουνίου 2010 #4 Share 28 Ιουνίου 2010 (edited) Κωνσταντινε οι φωτο σου τεινουν να γινουν κλασικ. Για στιβι γουοντερ οπως ειπε ο geosid Έγινε επεξεργασία 28 Ιουνίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 28 Ιουνίου 2010 Author #5 Share 28 Ιουνίου 2010 (edited) Κωνσταντινε οι φωτο σου τεινουν να γινουν κλασικ. Για στιβι γουοντερ οπως ειπε ο geosid άντε παιδιά με βάλατε στο τρυπακι για ψηφιακή....άλλα σκέφτομαι να τισ κατοχυρώσω ωσ σήμα κατατεθέν λες και έχω καταπιεί εγκέλαδο είναι οι φώτο....... Έγινε επεξεργασία 28 Ιουνίου 2010 - konstantinos 808 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 28 Ιουνίου 2010 #6 Share 28 Ιουνίου 2010 Ποσα λιτρα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 28 Ιουνίου 2010 #7 Share 28 Ιουνίου 2010 Ποσα λιτρα ειναι? Πολλα!! Δε βλεπεις που εγω ειμαι νανος δίπλα του?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 28 Ιουνίου 2010 #8 Share 28 Ιουνίου 2010 Πολλα!! Δε βλεπεις που εγω ειμαι νανος δίπλα του?? χαχαχαχα! ..στο νεο σου αβαταρ βλεπω εχεις τις ομορφιες σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος