Skout 27 Ιουνίου 2010 #1 Share 27 Ιουνίου 2010 Αν δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο θα σας κάνει σίγουρα εντύπωση. Ειναι video απο ένα Ιαπωνικό ενυδρείο στο οποίο ένα καβουρι βγάζει το καβούκι του. http://www.greektube.org/content/view/117694/2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 27 Ιουνίου 2010 #2 Share 27 Ιουνίου 2010 (edited) Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στα καβούρια κατά τη περίοδο της αναπαραγωγής να.....ξεντύνονται !!! Αλλά το κάνουν και για αλλαγή του εξωσκελετού. Έγινε επεξεργασία 27 Ιουνίου 2010 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 27 Ιουνίου 2010 #3 Share 27 Ιουνίου 2010 Αν και εχω γαριδες και καποτε καραβιδες δεν ειχα δει ποτε πως αλλαζουν καβουκι. Εντυπωσιακό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 27 Ιουνίου 2010 #4 Share 27 Ιουνίου 2010 εγώ έχω τύχει να δω τις amano να αλλάζουν τον εξωσκελετό τους μιας και είναι μικρό το ενυδρείο.πάντως το θέαμα είναι σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 27 Ιουνίου 2010 #5 Share 27 Ιουνίου 2010 Eντυπωσιακο. Για τις γαριδες ηξερα οτι αλλαζουν το κελυφος αλλα για τα καβουρια δεν το ηξερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Ιουνίου 2010 #6 Share 27 Ιουνίου 2010 Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στα καβούρια κατά τη περίοδο της αναπαραγωγής να.....ξεντύνονται !!! Και αν δεν τους αρεσει, ντυνονται και φευγουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Ιουνίου 2010 #7 Share 28 Ιουνίου 2010 Και οι αστακοι κανουν το ιδιο.Εγω εχω δυο αστακους και τον εναν τον πετυχα στην αλλαγη.Πραγματι ειναι εντυπωσιακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος