stormtrooper 27 Ιουνίου 2010 #26 Share 27 Ιουνίου 2010 Ο Τριανταφυλλος ειναι γαζωτηρι κανονικο, δεν τον προλαβαινω Κάποτε μου είχες πει μεγάλη κουβέντα... Όλοι μελετάνε Malmsteen και Theater κλπ για να παίζουν τελικά καλύτερα τα riff του Angus Young Πάντως εγώ είχα ακούσει τις ικανότητες του Τριαντάφυλλου πολύ καιρό πριν όταν ηχογραφούσε πρόχειρα και με είχε αφήσει άφωνο... αν και Αφρικάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Ιουνίου 2010 #27 Share 27 Ιουνίου 2010 (edited) Κάποτε μου είχες πει μεγάλη κουβέντα... Όλοι μελετάνε Malmsteen και Theater κλπ για να παίζουν τελικά καλύτερα τα riff του Angus Young Ετσι, αυτος ηταν και ο λογος που μελεταγα και τετοια καποτε Θα ερθει και η ωρα του Τριανταφυλλου καποια στιγμη Έγινε επεξεργασία 27 Ιουνίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 27 Ιουνίου 2010 #28 Share 27 Ιουνίου 2010 Εύγε Τριαντάφυλλε ! ΥΓ Όταν είδα αρχικά το θέμα σκέφτηκα να διορθώσω τον τίτλο από Αφιεωμένο να το κάνω Αφιερωμένο αλλά νομίζω ότι μάλλον απόδίδει καλύτερα το νόημα ότι η κατάνυξη προήλθε μετά από ουζάκια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Ιουνίου 2010 #29 Share 27 Ιουνίου 2010 (edited) ΥΓ Όταν είδα αρχικά το θέμα σκέφτηκα να διορθώσω τον τίτλο από Αφιεωμένο να το κάνω Αφιερωμένο αλλά νομίζω ότι μάλλον απόδίδει καλύτερα το νόημα ότι η κατάνυξη προήλθε μετά από ουζάκια ! Ναι ναι τα Ρο δεν τα προφερεις τοσο καλα οταν εισαι ντιρλα .... ρε παλουκαρι. Έγινε επεξεργασία 27 Ιουνίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 28 Ιουνίου 2010 Author #30 Share 28 Ιουνίου 2010 Θα ερθει και η ωρα του Τριανταφυλλου καποια στιγμη Λες? χαχαχαχαχα Εύγε Τριαντάφυλλε ! μερσυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 28 Ιουνίου 2010 Author #31 Share 28 Ιουνίου 2010 Τριανταφυλλε απλα υποκλινομαι. Εχω παιξει και δει πολλους αλλα εισαι πολυ ψηλα για τον δικο μου πηχη. Και ενα ΜΕΓΑΛΟ + το οτι παιζεις DT. Μακαρι καποτε να βρεθουμε και απο κοντα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για καλά σου λόγια! Θα βρεθούμε σε κάποια ψαροσυναντηση κάποτε ΣΙΓΟΥΡΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 28 Ιουνίου 2010 #32 Share 28 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ πάρα πολύ για καλά σου λόγια! Θα βρεθούμε σε κάποια ψαροσυναντηση κάποτε ΣΙΓΟΥΡΑ! Σιγουρα καπου θα ανταμωσουν οι δρομοι μας Τριανταφυλλε αν μπορεις και δεν σου κανει κοπο μπορεις να γραψεις ενα ακομα βιντεακι με το σολο απο το lines in the sand. Ξερω ζηταω πολλα αλλα το συγκεκριμενο με ταξιδευει απιστευτα και θα θελα να το ακουσω και απο εσενα Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 28 Ιουνίου 2010 Author #33 Share 28 Ιουνίου 2010 Τριανταφυλλε αν μπορεις και δεν σου κανει κοπο μπορεις να γραψεις ενα ακομα βιντεακι με το σολο απο το lines in the sand. Το ειχα μεσα στο προγραμμα, πιστεψε με! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 28 Ιουνίου 2010 #34 Share 28 Ιουνίου 2010 Τι αλλο να πω Αναμενω νεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 28 Ιουνίου 2010 #35 Share 28 Ιουνίου 2010 Πως μου ξέφυγε αυτό το θέμα..... Τριαντάφυλλε τώρα που πήραμε μια γεύση περιμένουμε περισσότερο υλικό Απλά υποκλίνομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 28 Ιουνίου 2010 Author #36 Share 28 Ιουνίου 2010 Απλά υποκλίνομαι Ευχαριστώ πάρα πολύ! (Ρε παιδιά... θα την ψωνίσω στο τέλος χαλαρώστε! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 28 Ιουνίου 2010 Author #37 Share 28 Ιουνίου 2010 Παραγγελία για τον φίλο Βασίλη! Βέβαια είχα χρόνια να το παίξω οπότε, μην είστε αυστηροί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 28 Ιουνίου 2010 #38 Share 28 Ιουνίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 28 Ιουνίου 2010 #39 Share 28 Ιουνίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 29 Ιουνίου 2010 #40 Share 29 Ιουνίου 2010 (Ρε παιδιά... θα την ψωνίσω στο τέλος χαλαρώστε! ) Νομίζω πως πια είναι αργά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 29 Ιουνίου 2010 Author #41 Share 29 Ιουνίου 2010 Νομίζω πως πια είναι αργά... Αιντε βρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 29 Ιουνίου 2010 #42 Share 29 Ιουνίου 2010 Αιντε βρε! Επειδη ΔΕΝ ακούγεται... πες μου οτι την ωρα που παιζεις βγαζεις και κραβιες!! Βλεπω το στομα που κινείται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Ιουνίου 2010 #43 Share 29 Ιουνίου 2010 ...βγαζεις και κραβιες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 29 Ιουνίου 2010 #44 Share 29 Ιουνίου 2010 Παραγγελία για τον φίλο Βασίλη! Βέβαια είχα χρόνια να το παίξω οπότε, μην είστε αυστηροί! Να σαι καλα φιλε μου εφτιαξες την μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος