gixxer 26 Ιουνίου 2010 #1 Share 26 Ιουνίου 2010 Δεν βλέπω τις απαντήσεις στα θεματα με την μορφη που ηταν ως τωρα... Ειναι μονιμο ή γινονται καποιες εργασίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 26 Ιουνίου 2010 #2 Share 26 Ιουνίου 2010 Πάνα δεξιά στην μπλέ μπάρα του πρώτου ποστ κάθε θέματος: επιλογές->τρόποι εμφάνισης->τυπικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 26 Ιουνίου 2010 #3 Share 26 Ιουνίου 2010 Ειναι αρκετα συχνη ερωτηση, μηπως πρεπει να αφαιρεθουν οι δυο αλλες επιλογες και να μην υπαρχει καθολου δυνατοτητα επιλογης; Την εχω πατησει και εγω στις αρχες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 26 Ιουνίου 2010 #4 Share 26 Ιουνίου 2010 χαχααχαχχχα!!! την ιδια ερωτηση εκανα πριν μια βδομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 26 Ιουνίου 2010 Author #5 Share 26 Ιουνίου 2010 ουφ! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Μου την έσπαγε τοσο πολύ που ουτε αναζητηση... Πάω να τα βάψω ξανθα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος