Raptor 25 Ιουνίου 2010 #1 Share 25 Ιουνίου 2010 καλησπέρα σε όλους... Θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει ποιες είναι οι ακριβείς παράμετροι GH KH και pH για αναπαραγωγή Apistogramma Cacatuoides μιας και στο internet έχω βρει 1000 διαφορετικές τιμές γιαυτές τις παραμέτρους Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor 25 Ιουνίου 2010 Author #2 Share 25 Ιουνίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Ιουνίου 2010 #3 Share 25 Ιουνίου 2010 Ξεκινα με πεχα κατω απο 7, αρκετα μαλακο νερο (κατω απο 7gH), και κατεβαινε. Καθαρο νερο, καλο φαι (ζωντανη, κατεψυγμενη, βιταμινες), ησυχια, καμια καρυδα καθαρισμενη σαν σπηλια και μοναξιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor 27 Ιουνίου 2010 Author #4 Share 27 Ιουνίου 2010 Ξεκινα με πεχα κατω απο 7, αρκετα μαλακο νερο (κατω απο 7gH), και κατεβαινε. Καθαρο νερο, καλο φαι (ζωντανη, κατεψυγμενη, βιταμινες), ησυχια, καμια καρυδα καθαρισμενη σαν σπηλια και μοναξιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor 28 Ιουνίου 2010 Author #5 Share 28 Ιουνίου 2010 Ξεκινα με πεχα κατω απο 7, αρκετα μαλακο νερο (κατω απο 7gH), και κατεβαινε. Καθαρο νερο, καλο φαι (ζωντανη, κατεψυγμενη, βιταμινες), ησυχια, καμια καρυδα καθαρισμενη σαν σπηλια και μοναξιες. Δηλαδή το ότι έχω 5 νέον τέτρα και 2 corydoras θα δημιουργήσει πρόβλημα? Μήπως καλό θα ήταν να τα απομακρύνω για να μείνουν μόνα τους ή δεν έχει και μεγάλη σημασία? Μήπως είναι καλύτερα 2 θυληκές με έναν αρσενικό για να μη στρεσάρεται πολύ η θυληκιά??? Υ.Γ το ενυδρείο μου είναι 50 καθαρά λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Ιουνίου 2010 #6 Share 28 Ιουνίου 2010 Εγω θα σου ελεγα μια θυληκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος