chris z3 23 Ιουνίου 2010 #1 Share 23 Ιουνίου 2010 http://3.bp.blogspot.com/_deZN17rcm1w/SME2...s1600-h/10d.jpg εχω τρελαθει με αυτες τις πετρες και δνε ξερω που μπορω να τις βρω.... καμια ιδεα??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 23 Ιουνίου 2010 #2 Share 23 Ιουνίου 2010 Στον Ερμη εχεις κοιταξει..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Ιουνίου 2010 #3 Share 23 Ιουνίου 2010 εψαξες σε μαντρες με υλικα δομησης....? αν ξεθαψες παντως τις φωτος απο καναν παγκοσμιο διαγωνισμο στυλ aga...μαλλον χλωμο σε βλεπω να τις βρισκεις εδω....αυτες τις βλεπω για προελευση απο ασια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 23 Ιουνίου 2010 Author #4 Share 23 Ιουνίου 2010 http://www.votsalo.net/productDetailsGR.asp?id=55 αυτη εχω βρει μονο........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Ιουνίου 2010 #5 Share 23 Ιουνίου 2010 για τα ελληνικα δεδομενα καλη μου φαινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 23 Ιουνίου 2010 Author #6 Share 23 Ιουνίου 2010 μηπως παραειναι τρυπιτη σκεφτομαι....για να δουμε μηπως καποιος συνφορουμητης εχει κατι καλυτερο να προτεινει..... ευχαριστω κλαζ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Ιουνίου 2010 #7 Share 23 Ιουνίου 2010 (edited) Χρησταρα.... Αν ψαξεις θα βρεις!! Εγω ειχα φτασει μεχρι το Νεο κοσμο για να βρω!!! Διακοσμητες ψαξε... εξωτερικων χωρων. @κλαζ Κωστη.... και του ερμμη εισαγωγης απο ασια και ινδια ειναι οι περισσοτερες... Έγινε επεξεργασία 23 Ιουνίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 23 Ιουνίου 2010 #8 Share 23 Ιουνίου 2010 Οι πετρες που ψαχνεις και εχει το ενυδρειο του φιλου μου του rastaman, λεγονται pagoda stones. Φερνει κατα καιρους το Starfish aquarium και ο Ωκεανος. Η τιμη τους βγαινει γυρω στα 7 ευρω το κιλο αλλα ειναι πραγματικα απο τις ωραιοτερες πετρες και αντιθετα με τις seriyu και dragonstones , αυτες ειναι εντελως ουδετερες και δεν επιρεαζουν το ΡΗ και την σκληροτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Ιουνίου 2010 #9 Share 23 Ιουνίου 2010 Ξερουμε την προελευση τους?? Εννοω... τι πετρωμα ειναι?? Απο που εξαγεται?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 24 Ιουνίου 2010 Author #10 Share 24 Ιουνίου 2010 αλεξανδρε,εγραψες!!!!!!!!! χιλια ευχαριστω και μιας και μενω διπλα στο starfish θα πεταχτω αυριο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 24 Ιουνίου 2010 #11 Share 24 Ιουνίου 2010 Οι πετρες που ψαχνεις και εχει το ενυδρειο του φιλου μου του rastaman, λεγονται pagoda stones. Φερνει κατα καιρους το Starfish aquarium και ο Ωκεανος. Η τιμη τους βγαινει γυρω στα 7 ευρω το κιλο αλλα ειναι πραγματικα απο τις ωραιοτερες πετρες και αντιθετα με τις seriyu και dragonstones , αυτες ειναι εντελως ουδετερες και δεν επιρεαζουν το ΡΗ και την σκληροτητα. Θυμαμαι που ειχες στο ενυδρειο σου καποιες που τiς ονομαζες νομιζω pagoda, αλλα απο την αναζητηση στο google βγαζει αλλο ειδος πετρας http://www.google.gr/images?hl=el&q=pa...sa=N&tab=wi Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 24 Ιουνίου 2010 Author #12 Share 24 Ιουνίου 2010 λοιπον τις ανακαλυψα...........τωρα θελω βοηθεια απο το φορουμ για να τις βρω!!!!!!!!!!!!!! λεγονται seiryu stone Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 24 Ιουνίου 2010 Author #13 Share 24 Ιουνίου 2010 (edited) τις βρηκα εδω............ http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/ba8...1/listtype/list μηπως τις εχει δει κανεις ελλαδα????? Έγινε επεξεργασία 24 Ιουνίου 2010 - chris z3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vatzgr 24 Ιουνίου 2010 #14 Share 24 Ιουνίου 2010 Είναι πέτρες sirowaki stones (αν το γραφω σωστα) θα τις βρείς σε καταστήματα που πουλάνε προιόντα ADA (ένα που ξέρω σίγουρα στήν Ελλάδα είναι το Waterinn) αλλιώς κοίτα στο www.aquariumline.com ( Ιταλία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 24 Ιουνίου 2010 Author #15 Share 24 Ιουνίου 2010 Είναι πέτρες sirowaki stones (αν το γραφω σωστα) θα τις βρείς σε καταστήματα που πουλάνε προιόντα ADA (ένα που ξέρω σίγουρα στήν Ελλάδα είναι το Waterinn) αλλιώς κοίτα στο www.aquariumline.com ( Ιταλία) φιλε μου ευχαριστω........ αυριο τσεκαρω το μαγαζι στην κηφισια........ αν καποιος εχει δει καπου μου λεει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 24 Ιουνίου 2010 #16 Share 24 Ιουνίου 2010 Αν δεν κάνω λάθος είχα δεί πριν καιρό όμως στον ΚΑΡΧΑΡΙΑ. Μοιάζουν πολύ, δεν ξέρω όμως εάν είναι ίδιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 25 Ιουνίου 2010 Author #17 Share 25 Ιουνίου 2010 λοιπον φιλοι μου τις πετρες τις βρικα στον starfish οπως ειπε και ο αλεξανδρος.... οσοι ενδιαφερεστε εχει μερικα κοματια ακομα....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 25 Ιουνίου 2010 #18 Share 25 Ιουνίου 2010 λοιπον φιλοι μου τις πετρες τις βρικα στον starfish οπως ειπε και ο αλεξανδρος.... οσοι ενδιαφερεστε εχει μερικα κοματια ακομα....!!! πες και τιμη .... μισες δουλειες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 25 Ιουνίου 2010 #19 Share 25 Ιουνίου 2010 λοιπον φιλοι μου τις πετρες τις βρικα στον starfish οπως ειπε και ο αλεξανδρος.... οσοι ενδιαφερεστε εχει μερικα κοματια ακομα....!!! Starfis? Που είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 25 Ιουνίου 2010 #20 Share 25 Ιουνίου 2010 Starfis? Που είναι? http://www.starfishaquariums.gr/ ΣΤΡ. ΠΑΠΑΓΟΥ 12, Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Ιουνίου 2010 #21 Share 25 Ιουνίου 2010 Starfis? Που είναι? Κοιτα κατηγορια "επικοινωνια με τα καταστηματα". Εχει ολα τα καταστημα που εχουν βημα στο AZ. Ειναι εκει. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?act=idx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος