biktwria 22 Ιουνίου 2010 #1 Share 22 Ιουνίου 2010 καλησπερα παιδια σημερα το μεσημερι παρατηρησα το ενα απο τα δυο θηλθκα γκαπι μου να ειναι ξαπλωμενο στο χαλικι λετε να ειναι αρρωστο? η μηπωσ ειναι να γεννησει???εγω καλου κακου το μετεφερα σε ενα αλλο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 22 Ιουνίου 2010 #2 Share 22 Ιουνίου 2010 Βάλε καμιά φωτογραφία. Θα βοηθήσει. Εκτός του ότι δεν κινείται, παρατήρησες και άλλα συμπτώματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 22 Ιουνίου 2010 #3 Share 22 Ιουνίου 2010 μολις χτες εχασα ενα αρσενικο ετσι. ολη μερα ηταν στο πατο λιγο αδυναμο και το βραδυ... ελπιζω να συνελθει... εμενα ηταν 4 χρονων και μαλλον πεθανε απο την ηλικια την προχωρημενη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 22 Ιουνίου 2010 #4 Share 22 Ιουνίου 2010 Ειμαι μηπως εγκυος το ψαρακι ή εχει γεννησει προσφατα βλεπεις καποιο αλλο συμπτωμα γιατι ετσι δεν μας βοηθας πες μας κατι παραπανω για την συμπεριφορα του ψαριου Link to comment Share on other sites More sharing options...
biktwria 23 Ιουνίου 2010 Author #5 Share 23 Ιουνίου 2010 δυστυχωσ παιδια το χασαμε το ψαρακι θα παω σημερα ομωσ να παρω αλλα δυο θυλυξα ποιο αλλο ψαρακι θα μπορουσε να συμβιωσει με γκαπισ???(με την προυποθεση οτι δεν θα ενοχλει τα γεννητουρια μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 23 Ιουνίου 2010 #6 Share 23 Ιουνίου 2010 Κρίμα το ψάρι. Πλάτυ ή μόλυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 23 Ιουνίου 2010 #7 Share 23 Ιουνίου 2010 Θα μπορουσες να μας δωσεις μερικες πληροφορειες για το ενυδρειο σου Προσεξες μηπως εχει προβλημα κ καποιο αλλο ψαρακι κ πες μας τι ψαρια εχεις μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος