Ice-Man 22 Ιουνίου 2010 #1 Share 22 Ιουνίου 2010 κάποιος έμπυρος κυχλιδάς τα φώτα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-Man 22 Ιουνίου 2010 Author #2 Share 22 Ιουνίου 2010 μερικές ακόμα.είναι το ίδιο ψάρι σε όλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdag 22 Ιουνίου 2010 #3 Share 22 Ιουνίου 2010 το εχω για αρσενικο.ποσα ραμ ειναι μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 22 Ιουνίου 2010 #4 Share 22 Ιουνίου 2010 Σερνίκαρος και κούκλος τα αρσενικά ένα από τα γνωρίσματά τους είναι ότι έχουν τις 3 πρώτες ακτίνες του ραχιαίου πτερυγίου μεγαλύτερες από τις υπόλοιπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-Man 22 Ιουνίου 2010 Author #5 Share 22 Ιουνίου 2010 4 ραμ εινε μεσα προσπαθω για ζευγαρι.1 θυλικο 3 αρσενικα μαλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdag 22 Ιουνίου 2010 #6 Share 22 Ιουνίου 2010 και εγω 4 εχω αλλα μαλλον ειναι 3θ και 1α Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 22 Ιουνίου 2010 #7 Share 22 Ιουνίου 2010 και εγω 4 εχω αλλα μαλλον ειναι 3θ και 1α Αυτός είναι ποιος σωστός συνδυασμός , πάνω από ένα αρσενικό σε ενυδρείο με μικρό σχετικά μήκος και η ύπαρξη μιας μόνο θηλυκιάς συνεπάγεται σε πολύ ξύλο, ενώ, ένας με ένα μικρό χαρέμι, δεν στρεσάρει και τη θηλυκιά (αν ήταν μόνη και την κυνήγαγε συνέχεια... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-Man 22 Ιουνίου 2010 Author #8 Share 22 Ιουνίου 2010 οταν κανουν ζευγαρι τα 2 θα τα βγαλω,αλλα ακομα δεν τα εχω καταφερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος