τζιμακος 21 Ιουνίου 2010 #1 Share 21 Ιουνίου 2010 καλημερα σας και παλι!λοιπον θελω να ρωτησω για καποια ειδη μαλλον κιχλιδων εσεις θα μου πειτε αν ειναι κιχλιδες για το ποια ταιριαζουν μεταξυ τους αν υπαρχουν στο εμποριο,και ποιες ειναι οι τιμες τους συνηθως στο εμποριο,γιατι σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω ολο το σκηνηκο στο ενυδρειο μου,και να το γυρισω προς τα εκει...σας γραφω τα ειδη που ειδα στο forum... Symphysodon Heckeli η Aequifasciata Cichlasoma Octofasciatum var. Colisa lalia-Dwarf gourami Cynotilalia arfa-dogtooth Cichlid labidochromis Freidergi Neolamprologus Tretocephalus Pceudotropheus Saulosi τα φωτα σας παρακαλω για μια καινουρια αρχη.. επισης να πω οτι το ενυδρειο μου ειναι 120 λιτρα"το λεω για το θεμα του τυπου ψαριων που θα μπορουσα να βαλω μεσα.. και μελλοντικα εχω σκοπο να κανω ενα reefaki τουλαχιστον 350-400 λιτρα...ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 29 Ιουνίου 2010 #2 Share 29 Ιουνίου 2010 καλημερα σας και παλι!λοιπον θελω να ρωτησω για καποια ειδη μαλλον κιχλιδων εσεις θα μου πειτε αν ειναι κιχλιδες για το ποια ταιριαζουν μεταξυ τους αν υπαρχουν στο εμποριο,και ποιες ειναι οι τιμες τους συνηθως στο εμποριο,γιατι σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω ολο το σκηνηκο στο ενυδρειο μου,και να το γυρισω προς τα εκει...σας γραφω τα ειδη που ειδα στο forum... Symphysodon Heckeli η Aequifasciata Heckel Discus, Κιχλίδα που ζει στην Νότιο Αμερική Cichlasoma Octofasciatum var. Αμερικάνικη Κιχλίδα Colisa lalia-Dwarf gourami Ασιατικό ψάρι, συναντάται κυρίως σε Ινδία και Πακιστάν Cynotilapia afra-dogtooth Cichlid Αφρικάνικη Κιχλίδα ενδημική της λίμνης Μαλάουι labidochromis Freidergi Αφρικάνικη Κιχλίδα ενδημική της λίμνης Μαλάουι Neolamprologus Tretocephalus Αφρικάνικη Κιχλίδα ενδημική της λίμνης Τανγκανίκα Pseudotropheus Saulosi Αφρικάνικη Κιχλίδα ενδημική της λίμνης Μαλάουι τα φωτα σας παρακαλω για μια καινουρια αρχη.. επισης να πω οτι το ενυδρειο μου ειναι 120 λιτρα"το λεω για το θεμα του τυπου ψαριων που θα μπορουσα να βαλω μεσα.. και μελλοντικα εχω σκοπο να κανω ενα reefaki τουλαχιστον 350-400 λιτρα...ευχαριστω. Όπως βλέπεις, τα ψάρια που αναφέρεις ανήκουν σε διαφορετικούς βιότοπους και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις. Από εκεί και πέρα μπες στις επιμέρους κατηγορίες του φόρουμ για να ενημερωθείς για το καθένα ξεχωριστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τζιμακος 30 Ιουνίου 2010 Author #3 Share 30 Ιουνίου 2010 ευχαριστω πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
τζιμακος 19 Σεπτεμβρίου 2010 Author #4 Share 19 Σεπτεμβρίου 2010 diy εννοουσα...οχι reef... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος