SaltyJohn 25 Ιουλίου 2006 #1 Share 25 Ιουλίου 2006 Ποιός μπορεί να βοηθήσει? Τι ακριβώς είμαι? Οι φωτό είναι χάλια, αλλά ας πάρουμε μια γνώμη από τους ειδικούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 26 Ιουλίου 2006 #2 Share 26 Ιουλίου 2006 Liposarcus Pardalis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 26 Ιουλίου 2006 #3 Share 26 Ιουλίου 2006 Δημήτρη μια και δεν είμαι σίγουρος! Μπορείς να μου επιβεβαιώσεις και εμένα το είδος μου! Νομίζω ότι έχω το είδος που έχει και ο φίλος SaltyJohn! Είναι το πιο κοινό είδος που κυκλοφορεί στην αγορά αν δεν κάνω λάθος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 26 Ιουλίου 2006 #4 Share 26 Ιουλίου 2006 Δημήτρη μια και δεν είμαι σίγουρος!Μπορείς να μου επιβεβαιώσεις και εμένα το είδος μου! Νομίζω ότι έχω το είδος που έχει και ο φίλος SaltyJohn! Είναι το πιο κοινό είδος που κυκλοφορεί στην αγορά αν δεν κάνω λάθος! 30688[/snapback] Yes it is the same! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyJohn 26 Ιουλίου 2006 Author #5 Share 26 Ιουλίου 2006 Liposarcus Pardalis! 30679[/snapback] Thank you master! A pretty silly name for a pretty common catfish huh? .... is it aka? --> L-021, L-023 / Pterygoplichthys pardalis / Hypostomus punctatus / Plecostomus punctatus Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLAUDIA 9 Οκτωβρίου 2006 #6 Share 9 Οκτωβρίου 2006 Thank you master! A pretty silly name for a pretty common catfish huh? .... is it aka? --> L-021, L-023 / Pterygoplichthys pardalis / Hypostomus punctatus / Plecostomus punctatus Καλημερα σε ολους.Ειμαι ασχετη γενικα απο ψαρια,και ολα τα συναφη,αλλα ενδιαφερομαι να μαθω τι ειδους ψαρι ειναι το γουρουνοψαρο.Αν ξερει καποιος κατι ας μου απαντησει.Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripmaker 17 Δεκεμβρίου 2006 #7 Share 17 Δεκεμβρίου 2006 εγώ δεν κατάλαβα, αυτα στις φωτό δεν τα λένε ολοι Pleco? ή ειναι απλά στην ιδια οικογενεια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος