TheoG 20 Ιουνίου 2010 #1 Share 20 Ιουνίου 2010 Στο ενυδρείο μου σήμερα παρατήρησα μια ιδιαίτερη κίνηση από το ζεύγος σαμουράι που κολλυμπάει μεσα. Κολυμπούσαν κυκλικά για πολύ ώρα και στην συνέχεια είχαν εννωμένα τα στόματα τους... Τι παίζει εδώ?? Έχουμε καμιά πράξη ερωτοτροπίας?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 20 Ιουνίου 2010 #2 Share 20 Ιουνίου 2010 Στο ενυδρείο μου σήμερα παρατήρησα μια ιδιαίτερη κίνηση από το ζεύγος σαμουράι ποια εννοεις οταν λες σαμουράι? που κολλυμπάει μεσα. Κολυμπούσαν κυκλικά για πολύ ώρα και στην συνέχεια είχαν εννωμένα τα στόματα τους... Τι παίζει εδώ?? Έχουμε καμιά πράξη ερωτοτροπίας?? Νομίζω οτι περιγράφεις τσακωμό..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 21 Ιουνίου 2010 #3 Share 21 Ιουνίου 2010 Νομίζω οτι περιγράφεις τσακωμό..... Συμφωνώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoG 21 Ιουνίου 2010 Author #4 Share 21 Ιουνίου 2010 Λέγοντας Σαμουράι εννοώ Labidochromis Caeruleus... Η όλες τους κινήσεις, οι φωλιές κτλ μου έκαναν για γέννα. Είπα μήπως είναι μέρος του "τελετουργικού". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Ιουνίου 2010 #5 Share 21 Ιουνίου 2010 Όπως σου είπαν ο Κώστας και ο Ανδρέας παραπάνω, αυτό που περιγράφεις πρόκειται για τσακωμό. Αν δεις στο βίντεο είναι χαρακτηριστικό της Αφρικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoG 21 Ιουνίου 2010 Author #6 Share 21 Ιουνίου 2010 Οπότε τα αφήνω ώς έχουν... Δεν χρειάζεται να κανω τπτ παραπάνω έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Ιουνίου 2010 #7 Share 21 Ιουνίου 2010 Πες μας λίγα λόγια για το ενυδρείο. Πόσα ψάρια έχεις μέσα, ποια είδη και ποιες οι ακριβείς διαστάσεις του ενυδρείου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoG 21 Ιουνίου 2010 Author #8 Share 21 Ιουνίου 2010 Εδώ για το ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος