Giannis_4 12 Ιουλίου 2010 Author #76 Share 12 Ιουλίου 2010 14η μερα και μετα. Θα το καταλαβεις οταν ταιζεις τους γονεις που θα φευγουν τα μικρα και θα κατεβαινουν στον βυθο για φαι... Χθες ολη μερα τα ταιζα,να πω την αληθεια δεν τα εβλεπα να τρωνε αλλα ουτε τα αρτεμια τα εβλεπα μετα απο λιγη ωρα,παιζει να τα τρωνε οι γονεις? Ειχα διαβασει οτι απο την 10η μερα και μετα αρχηζουμε ταιζμα,πρωταρης ειμαι καοτι μου λενε κανω. Για τωρα το πρωι δεν εχω ετοιμη οποτε το απογευμα θα πεσει το ταισμα. Χθες που τα μετρησα ειναι 17 τα μικρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 12 Ιουλίου 2010 #77 Share 12 Ιουλίου 2010 Χθες ολη μερα τα ταιζα,να πω την αληθεια δεν τα εβλεπα να τρωνε αλλα ουτε τα αρτεμια τα εβλεπα μετα απο λιγη ωρα,παιζει να τα τρωνε οι γονεις? Ειχα διαβασει οτι απο την 10η μερα και μετα αρχηζουμε ταιζμα,πρωταρης ειμαι καοτι μου λενε κανω. Για τωρα το πρωι δεν εχω ετοιμη οποτε το απογευμα θα πεσει το ταισμα. Χθες που τα μετρησα ειναι 17 τα μικρα. Ακομα τρωνε απο τους γονεις. Υπομονη και θα δεις απο μονος σου οτι ζητανε φαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 14 Ιουλίου 2010 Author #78 Share 14 Ιουλίου 2010 Xθες το βραδυ ηταν η τελευταια φορα που ειδα μικρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Ιουλίου 2010 #79 Share 14 Ιουλίου 2010 Xθες το βραδυ ηταν η τελευταια φορα που ειδα μικρο... Oλα θελουν το χρονο τους φιλε μου , ευχομαι η αλλη φορα να ερθει γρηγορα και με μεγαλυτερη επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 17 Ιουλίου 2010 Author #80 Share 17 Ιουλίου 2010 Υπαρχει durex για δισκους?? Δεν λενε να σταματησουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 17 Ιουλίου 2010 #81 Share 17 Ιουλίου 2010 Υπαρχει durex για δισκους?? Δεν λενε να σταματησουν... Kαι αργησανε .... Καλως τα δεχτηκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_4 17 Ιουλίου 2010 Author #82 Share 17 Ιουλίου 2010 Kαι αργησανε .... Καλως τα δεχτηκες Σ ευχαρηστω geo αλλα τα βλεπω κι αυτα σαν τα προηγουμενα... Δεν εχω την υποδομη ακομα για να ανταπεξελθω σε τετοιες καταστασεις και το μονο που γινετε ειναι να στρεσαροντε ολοι στο 160αρι μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 17 Ιουλίου 2010 #83 Share 17 Ιουλίου 2010 δεν μπορεις να κανεις κατι για να το αποφυγεις ομως γνωμη μου ( αστα να γεννανε να μαθαινουν κιολας ) και οταν εισαι ετοιμος βαλτα σε γεννηστρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 18 Ιουλίου 2010 #84 Share 18 Ιουλίου 2010 (edited) Αυξάνεστε και πληθύνεστε Με το καλό να δούμε να σκάνε και τα πρώτα χρωματάκια! Πάντος οι γονεις είναι πανέμορφοι Έγινε επεξεργασία 18 Ιουλίου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος