kwstas arta 13 20 Ιουνίου 2010 #1 Share 20 Ιουνίου 2010 καταρχην καλησπερα.εδω και 3 μηνες εχω ενα reef 300 λιτρα το οποιο αντικατεστησε το 120αρι.εχω ενα yellow k ενα blue tang,τι αλλα tangs μπορω να βαλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Ιουνίου 2010 #2 Share 20 Ιουνίου 2010 Καλυτερα φιλε μου να μεινεις με αυτα. Τα λιτρα ειναι λιγα για παραπανω Tang. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas arta 13 20 Ιουνίου 2010 Author #3 Share 20 Ιουνίου 2010 να τα ξεχασω δηλαδη;καποια αλλη προταση εκτος απο τα συνηθισμενα;και σε ποσο καιρο ακομα μπορω να βαλω μανδαρινο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Ιουνίου 2010 #4 Share 20 Ιουνίου 2010 Υπαρχουν πολλα μικροψαρα που μπορουν να δωσουν χρωμα και κινηση σε ενα ενυδρειο. O μανταρινος θελει καλα στρωμενο ενυδρειο,του οποιου ο βραχος να ειναι γεματος μικροζωη και κοπιποδα,τα οποια ειναι και η τροφη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas arta 13 20 Ιουνίου 2010 Author #5 Share 20 Ιουνίου 2010 o.k.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Ιουνίου 2010 #6 Share 20 Ιουνίου 2010 Οτι θελησεις αλλο,θα αναλαβουν να σε ενημερωσουν οι θαλασσινοι της παρεας μας Εγω σου ευχομαι να εχεις καλη συνεχεια και καλη διαμονη εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 22 Ιουνίου 2010 #7 Share 22 Ιουνίου 2010 Γιατι οχι ενα ζευγαρι κλοουν ή καποια goby?Ειναι ομορφα ψαρια με ενδιαφερουσες συμπεριφορες. Τang μην βαλεις αλλο. Το ενυδρειο σου εχει ζωντανο βραχο?Πως ειναι?Καποια φωτογραφια αν εχεις,βαλτην Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος