konstantinos 808 19 Ιουνίου 2010 #1 Share 19 Ιουνίου 2010 παιδιά γεια σας!!!εδώ και κάτι μέρες είμαστε στα τελειώματα με το καινούριο σπίτι μου και μου έχει μείνει ένα τσιμεντένιο τελάρο με διαστάσεις 4*1*1 στο οποίο βρίσκεται στην κεντρική είσοδο και θέλω να το κάνω κοι pond!!θέλω να μου πείτε τι νάιλον πρέπει να βάλω????και που μπορώ να το προμηθευτώ???εγω σκέφτηκα να βάλω πολλές στρώσεις απο το κλασικό λίγο παχύ νάιλον υπάρχει πρόβλημα???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim 19 Ιουνίου 2010 #2 Share 19 Ιουνίου 2010 παιδιά γεια σας!!!εδώ και κάτι μέρες είμαστε στα τελειώματα με το καινούριο σπίτι μου και μου έχει μείνει ένα τσιμεντένιο τελάρο με διαστάσεις 4*1*1 στο οποίο βρίσκεται στην κεντρική είσοδο και θέλω να το κάνω κοι pond!!θέλω να μου πείτε τι νάιλον πρέπει να βάλω????και που μπορώ να το προμηθευτώ???εγω σκέφτηκα να βάλω πολλές στρώσεις απο το κλασικό λίγο παχύ νάιλον υπάρχει πρόβλημα???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ....... απο οσο γνωριζω το απλο ναιλον δεν κανει. υπαρχουν ιδικα ναιλον (σαν σαμπρελα) για αυτην την δουλεια και για πισινες. προσοχη εαν αγορασεις για πισινες καποια ναιλον εχουν ιδικη επιστρωση με χημικα για καταπολεμηση αλγης/μυκητες απο οσο εχω ακουσει αυτο δεν κανει να μπει γιατι θα εχει προβλημα η βιολογια του φιλτρου. αλλα ας απαντησουν και ποιο εμπειρα ατομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 20 Ιουνίου 2010 Author #3 Share 20 Ιουνίου 2010 απο οσο γνωριζω το απλο ναιλον δεν κανει. υπαρχουν ιδικα ναιλον (σαν σαμπρελα) για αυτην την δουλεια και για πισινες. προσοχη εαν αγορασεις για πισινες καποια ναιλον εχουν ιδικη επιστρωση με χημικα για καταπολεμηση αλγης/μυκητες απο οσο εχω ακουσει αυτο δεν κανει να μπει γιατι θα εχει προβλημα η βιολογια του φιλτρου. αλλα ας απαντησουν και ποιο εμπειρα ατομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 20 Ιουνίου 2010 #4 Share 20 Ιουνίου 2010 δες εδώ νάιλον για λίμνες φίλτρα κ.τ.λ http://www.amazonios.gr/main.php?cPath=398 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 20 Ιουνίου 2010 Author #5 Share 20 Ιουνίου 2010 δες εδώ νάιλον για λίμνες φίλτρα κ.τ.λ http://www.amazonios.gr/main.php?cPath=398 ευχαριστώ πολύ............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος