TheoG 18 Ιουνίου 2010 #1 Share 18 Ιουνίου 2010 Σήμερα είχα μια κουβέντα με να πετ σοπ. Μου είπε πως το αλάτι βοηθάει. Έχω ένα εδνυδρειο με αφρικάνες. Είναι καλό να ρίξω?? Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 18 Ιουνίου 2010 #2 Share 18 Ιουνίου 2010 (edited) Σήμερα είχα μια κουβέντα με να πετ σοπ. Μου είπε πως το αλάτι βοηθάει. Έχω ένα εδνυδρειο με αφρικάνες. Είναι καλό να ρίξω?? Τι λέτε? Τι είδους αλάτι ? Αν εννοούσε ενυδρειακό τότε σαφώς δεν χρειάζεται στις αφρικάνες. (αν εννοούσε επιτραπέζιο τότε δεν χρειάζεται πουθενά ) Έγινε επεξεργασία 18 Ιουνίου 2010 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoG 18 Ιουνίου 2010 Author #3 Share 18 Ιουνίου 2010 Ενυδρειακό μου είπε, ναι... Και μου είπε πως το χρησιμοποιεί παντού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Ιουνίου 2010 #4 Share 18 Ιουνίου 2010 Ενυδρειακό μου είπε, ναι... Και μου είπε πως το χρησιμοποιεί παντού! ....μαλλον πρεπει να αλλαξεις μαγαζι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 18 Ιουνίου 2010 #5 Share 18 Ιουνίου 2010 Ενυδρειακό μου είπε, ναι... Και μου είπε πως το χρησιμοποιεί παντού! Το ενυδρειακό αλάτι το χρησιμοποιούμε καμιά φορά σε ενυδρεία με ζωοτόκα και σε περιπτώσεις ασθενειών. Τίποτε άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος