ΚΟΥΜΑΝ 23 Αυγούστου 2010 #26 Share 23 Αυγούστου 2010 για οποιους δεν το εχουν δει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
warhawk 23 Αυγούστου 2010 #27 Share 23 Αυγούστου 2010 (edited) για οποιους δεν το εχουν δει! τελικά την βρήκαμε την άκρη με αυτό την προηγούμενη φορά (για το εάν είναι μούφα) ή οχι; Έγινε επεξεργασία 23 Αυγούστου 2010 - warhawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 24 Αυγούστου 2010 #28 Share 24 Αυγούστου 2010 Οpen water Padi. Με δικό μου εξοπλισμό . Έχω την τύχη το ζευγάρι μου να είναι ο κουμπάρος μου ο οποίος είναι επαγγελματίας δύτης (Technical diver) και κάνουμε όλο τον χρόνο βουτιές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 24 Αυγούστου 2010 #29 Share 24 Αυγούστου 2010 Με ελεύθερη κατάδυση ασχολείται κανείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 24 Αυγούστου 2010 Author #30 Share 24 Αυγούστου 2010 Με ελεύθερη κατάδυση ασχολείται κανείς ? 2ο επιπεδο AIDA Hellas Ε και κανα ψαροτουφεκο (Ελευθερη ειναι και αυτο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος