konstantinos 808 30 Ιουνίου 2010 #76 Share 30 Ιουνίου 2010 Ελπίζω να είσαι καλά! όλα οκ, μια χαρά ΦΩΤΗ μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Ιουνίου 2010 #77 Share 30 Ιουνίου 2010 Δυστυχώς λόγο υποχρεώσεων δεν μπορώ να είμαι παρών σήμερα. Καλά να περάσετε και κάποιος να προσέχει το Αφρικάνικο ενυδρείο, το οποίο οι φυτεμένοι κοιτάνε με φθόνο και μπορεί να δοκιμάσουν διάφορα.. ΥΓ. τους δισκάδες δεν τους φοβάμαι, κινούνται πιο αργά κι από τα ψάρια τους Καλά να περάσετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 30 Ιουνίου 2010 #78 Share 30 Ιουνίου 2010 μακαρι να μπορουσα να κατσω κιαλλο, αλλα επρεπε να γυρισω. παιδια ειστε ολοι απιθανοι- μια παρεα, με αποψη και χαρακτηρα!!! τιμη μου που σας γνωρισα και απο κοντα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 30 Ιουνίου 2010 #79 Share 30 Ιουνίου 2010 μακαρι να μπορουσα να κατσω κιαλλο, αλλα επρεπε να γυρισω. παιδια ειστε ολοι απιθανοι- μια παρεα, με αποψη και χαρακτηρα!!! τιμη μου που σας γνωρισα και απο κοντα!! Εκτος απο μενα... εγω ειμαι απο μονος μου... μια αποψη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Ιουλίου 2010 #80 Share 1 Ιουλίου 2010 Φωτογράφε..... Που ειναι οι χθεσινες φωτογραφίες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιουλίου 2010 #81 Share 1 Ιουλίου 2010 Και των εγκαινιων επισης,αλλα και της προηγουμενης συναντησης..........ανεβηκαν και δεν τις ειδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Ιουλίου 2010 #82 Share 1 Ιουλίου 2010 Και των εγκαινιων επισης,αλλα και της προηγουμενης συναντησης..........ανεβηκαν και δεν τις ειδα; Των εγαινιων μας τις χρωσταει ο Χασκι... τις προηγουμενης... δε θυμαμαι να ειδα φωτογραφο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 1 Ιουλίου 2010 #83 Share 1 Ιουλίου 2010 ανίατη η πάθηση αυτή,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιουλίου 2010 #84 Share 1 Ιουλίου 2010 Καλα Χριστουγεννα,κι ευτυχισμενος ο καινουριος Πασχας!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 1 Ιουλίου 2010 #85 Share 1 Ιουλίου 2010 Άντε, να πω κι εγώ Τυχερός να είναι ο χώρος κι ελπίζω να σας δω κι από κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 1 Ιουλίου 2010 #86 Share 1 Ιουλίου 2010 Βαλτε φωτογραφιες να δουμε και εμεις που δεν μπορουμε να ερθουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 1 Ιουλίου 2010 #87 Share 1 Ιουλίου 2010 Απο τη περασμενη εβδομαδα εχει εδω παντως Και μικρο βιντεο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=409338 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 1 Ιουλίου 2010 #88 Share 1 Ιουλίου 2010 Απο τη περασμενη εβδομαδα εχει εδω παντως Και μικρο βιντεο http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=409338 Τις ειδα αυτες!! Βασικα θελω να δω παρα πολυ το ενυδρειο και το αλλο που δεν εχω καταλαβει ακομα τι ειναι!! Και πεταγεται απ'εξω ενα ροζ φυτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 1 Ιουλίου 2010 #89 Share 1 Ιουλίου 2010 Τις ειδα αυτες!! Βασικα θελω να δω παρα πολυ το ενυδρειο και το αλλο που δεν εχω καταλαβει ακομα τι ειναι!! Και πεταγεται απ'εξω ενα ροζ φυτο!! Λιμνούλα είναι! Με 2 pleco και red cherry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Ιουλίου 2010 #90 Share 1 Ιουλίου 2010 Βασικα θελω να δω παρα πολυ το ενυδρειο και το αλλο που δεν εχω καταλαβει ακομα τι ειναι!! Και πεταγεται απ'εξω ενα ροζ φυτο!! Δες εδώ. Υπομονή για τις χθεσινές.Η φωτογραφική είναι στο αμάξι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 1 Ιουλίου 2010 #91 Share 1 Ιουλίου 2010 Δες εδώ. Υπομονή για τις χθεσινές.Η φωτογραφική είναι στο αμάξι... Και το αμαξι που ειναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Ιουλίου 2010 #92 Share 1 Ιουλίου 2010 Γύρω από τη φωτογραφική...Αν δεν κάνεις υπομονή δε θα τις ανεβάσω ποτέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 1 Ιουλίου 2010 #93 Share 1 Ιουλίου 2010 Η φωτογραφική είναι στο αμάξι... Όχι μόνο η φωτογραφική Άφησα τις σημειώσεις μου εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 1 Ιουλίου 2010 #94 Share 1 Ιουλίου 2010 Όχι μόνο η φωτογραφική Άφησα τις σημειώσεις μου εκεί Καλα βρε Πανε, τι φοιτητης εισαι εσυ; Τις σημειωσεις τις διαβαζεις κιολας; Φωτη αυτο που εγραψες ετσι οπως το εγραψες μου θυμησε ενα ανεκδοτο που ξεκιναει με την ερωτηση "-Τι ειναι η γυναικα;" δεν το συνεχιζω το ανεκδοτο, ειναι ακαταλληλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 1 Ιουλίου 2010 #95 Share 1 Ιουλίου 2010 παιδια να κανω και γω μια ερωτηση γιατι παρολο που ηρθα δεν προλαβαινα τις ερωτησεις και μετα μου ηρθε αυτη: στη λιμνουλα τι αντλια βαλατε? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium_9 2 Ιουλίου 2010 #96 Share 2 Ιουλίου 2010 Λιμνούλα είναι! Με 2 pleco και red cherry! Τελεια ειναι!!!! Μπραβο σε ολους που δημιούργησαν αυτον τον τελειο χωρο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Ιουλίου 2010 #97 Share 2 Ιουλίου 2010 (edited) Η αντλία είναι της Hydor.Λίτρα δεν γνωρίζω. Έγινε επεξεργασία 2 Ιουλίου 2010 - FotisGt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 2 Ιουλίου 2010 #98 Share 2 Ιουλίου 2010 Η αντλία είναι της Hydor.Λίτρα δεν γνωρίζω. Περιπου στα 1000 ειναι Φωτη,χωρις να ειμαι σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 2 Ιουλίου 2010 #99 Share 2 Ιουλίου 2010 ευχαριστω παιδια για την πληροφορια! θα βαλω μια ιδια σε παρομοια λιμνουλα σε ενα θειο μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρηστος96 2 Ιουλίου 2010 #100 Share 2 Ιουλίου 2010 παιδια ισως μπορεσω να ερθω και εγω σε αυτη τη συναντηση της τεταρτης.....μπορει να φερει καποιος κανα κλαδεμα να στησω καλα το ενυδρειο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος