gixxer 15 Ιουνίου 2010 #1 Share 15 Ιουνίου 2010 Σε ενα 20λτ έχω έναν μονομαχο και 3 παντακια (κορυντορας) Τρεχει 4 μερες με βιολογικο υλικο απο αλλο ενυδρειο και προσθηκη bacto active Αλλαγές γινονται 2 φορες την ημερα περιπου το μισο νερο γιατι μετρησα αμωνια 0,25 και φοβηθηκα μην ανεβασει κι αλλο Η απορια μου ειναι η εξης: Μετραω πριν την αλλαγη 0,25, μετραω και μετα και η ενδειξη ειναι ιδια... Εφτασα να αλλαξω πάνω απο το μισο αλλά τιποτα... Ειναι λογικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 15 Ιουνίου 2010 #2 Share 15 Ιουνίου 2010 με τι μετράς φίλε μου; αν είναι στικς μην τα εμπιστεύεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 15 Ιουνίου 2010 Author #3 Share 15 Ιουνίου 2010 Με υγρα test api.. Παιζει να υπαρχει διαφορά στην μετρηση αλλά να μην ειναι τοσο ευδιακριτη στην χρωματική παλετα που δινει το τεστ? Π.χ. αν δεν ειναι ουτε 0 (κιτρινο) αλλά ουτε 0,25 (ανοιχτο πρασινο) αλλα κατι ενδιαμεσο δεν ειμαι και σιγουρη κατα ποσο θα ηταν εμφανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 16 Ιουνίου 2010 #4 Share 16 Ιουνίου 2010 Το φιλτρο σου δεν ειναι στρωμενο.Καθημερινες αλλαγες νερου(μια φορα την ημερα) ταισμα λιγο. Τα παντακια σου δεν εχουν καμια δουλεια με τον μονομαχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος