ReBeLoS 23 Ιουνίου 2010 Author #51 Share 23 Ιουνίου 2010 98 + σημερα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Ιουνίου 2010 #52 Share 23 Ιουνίου 2010 98 + σημερα..... Εισαι αρρωστος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Ιουνίου 2010 #53 Share 23 Ιουνίου 2010 Εισαι αρρωστος... Τωρα το καταλαβες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 23 Ιουνίου 2010 #54 Share 23 Ιουνίου 2010 εδω θα μετράμε αντίστροφα μέρες - ώρες - λεπτά - δευτερόλεπτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 23 Ιουνίου 2010 #55 Share 23 Ιουνίου 2010 Eιμαι ψυχραιμος. Δεν θα υποκυψω στον ψυχολογικο πολεμο του χρονου. Ναι, που θα παει.. θα το πιστεψω. Δεν ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα. Το μονο κακο εναι οτι δεν περναει γρηγοραααααα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Ιουνίου 2010 #56 Share 23 Ιουνίου 2010 Το'χετε καψει ολοι ρεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 24 Ιουνίου 2010 #57 Share 24 Ιουνίου 2010 Γιατι ρε Στρατο επειδη εχουμε κορνιζαρει τα εισητηρια και τα βλεπουμε καθε μερα? Παντως εγω ειμαι ηδη εκει, το σωμα μου εμεινε πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 24 Ιουνίου 2010 #58 Share 24 Ιουνίου 2010 Γιατι ρε Στρατο επειδη εχουμε κορνιζαρει τα εισητηρια και τα βλεπουμε καθε μερα? Παντως εγω ειμαι ηδη εκει, το σωμα μου εμεινε πισω. ναι ρε ...και το κακό είναι οτι μένεις κοντά μου και σε βλέπω συχνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 24 Ιουνίου 2010 #59 Share 24 Ιουνίου 2010 ναι ρε ...και το κακό είναι οτι μένεις κοντά μου και σε βλέπω συχνα Τι να κανω ρε Γιαννη καποιος πρεπει να κανει τις αλλαγες γι αυτο με αφησα πισω. Πυζαμες του Ολυμπιακου απαραιτητως αλλοιως κοιμασαι στο μπαλκονι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 19 Ιουλίου 2010 Author #60 Share 19 Ιουλίου 2010 (edited) 72 ημερες μεινανε....... Ελα να ετοιμαζεται η ομαδα.... Έγινε επεξεργασία 19 Ιουλίου 2010 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discus.gr 20 Ιουλίου 2010 #61 Share 20 Ιουλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Ιουλίου 2010 #62 Share 20 Ιουλίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 20 Ιουλίου 2010 #63 Share 20 Ιουλίου 2010 Ασε τα κορδελακια και ετοιμασε τα μωρα νικητες, ταιζε-αλλαγη, ταιζε-αλλαγη να προλαβουμε. Θα τον φαμε τον Ταν λεμε στη Γερμανια. Οι κουπες στον Πειραια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaotica 23 Ιουλίου 2010 #64 Share 23 Ιουλίου 2010 παιδια, ξερε ποση ωρα ειναι το Duisburg απ το βερολινο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Ιουλίου 2010 #65 Share 23 Ιουλίου 2010 Ασε τα κορδελακια και ετοιμασε τα μωρα νικητες, ταιζε-αλλαγη, ταιζε-αλλαγη να προλαβουμε. Θα τον φαμε τον Ταν λεμε στη Γερμανια. Οι κουπες στον Πειραια. Ολα στην ωρα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
red rubin 3 Αυγούστου 2010 #66 Share 3 Αυγούστου 2010 παιδια, ξερε ποση ωρα ειναι το Duisburg απ το βερολινο ?? Περιπου 1,5 ωρα με το γρηγορο τρενο που σε παει απ` ευθειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 2 Σεπτεμβρίου 2010 Author #67 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 Και μιας και σε 23 ημερες θα βρισκομαστε εκει, σας παραθετω τους νικητες του 2008.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 2 Σεπτεμβρίου 2010 #68 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 Απιστευτα ψάρια και συνηθως οι εικονες δεν αποδιδουν το 100%. Αντε με το καλο να βρεθουμε εκεί,οι μερες πλησιαζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 2 Σεπτεμβρίου 2010 Author #69 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 ας σας δειξω και λιγα ακομα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 2 Σεπτεμβρίου 2010 #70 Share 2 Σεπτεμβρίου 2010 απιστευτα πλασματα. βεβαια δεν μου πολυαρεσει που τα εχουν εκει περα και τα ''ενοχλουν'' αλλα αντε και στις ελληνικες νικες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosczc 3 Σεπτεμβρίου 2010 #71 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδες ειλικρινα με την καλη εννοια σας ΖΗΕΛΥΩ!!! Αν δεν ειχα το στησιμο του καινουριου ενυδρειου,απο οικονομικης αποψης,θα ερχομουν στανταρ και εγω! Κοιταχτε να περασετε καλα να γεμισετρε με εμπειριες πληροφοριες και γνωση και εγω ελπιζω την επομενη φορα να ειμαι και εγω μεσα στην παρεα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 3 Σεπτεμβρίου 2010 Author #72 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 Σταυρο σε ευχαριστουμε για τις ευχες και να εισαι σιγουρος οτι δεν παμε εκει για να αποκομισουμε εμπειριες μονο για παρτυ μας αλλα για να τις μοιραζομαστε με ολους. Απο φωτογραφικο υλικο θα εχετε απειρο παντως. Αντε και στο επομενο και εσυ μαζι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosczc 3 Σεπτεμβρίου 2010 #73 Share 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μακαρι να μπορουσα να ερθω!!! Αλλα αν το εκανα τωρα το ταξιδι θα πηγαινε αρκετα πισω το νεο ενυδρειο οποτε υπομονη για την επομενη φορα! Και ποιος ξερει αν τα καταφερω να κανω τιποτα σωστο να βαλουμε και καμια συμμετοχη ετσι για τη χαρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Σεπτεμβρίου 2010 #74 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 Παρηγορια σε οσους δεν μπορεσαν να πανε στην εκθεση (μεσα σε αυτους και εγω ) Ας βολευτουμε με αυτες μεχρι να ερθουν οι ''μεταναστες'' μας .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος