Geosid 15 Ιουνίου 2010 #1 Share 15 Ιουνίου 2010 αυριο το πρωι θα εχει διακοπη ρευματος στο σπιτι κανα 8ωρο ... που μπορω να βρω αεραντλια μπαταριας και ποσο κοστιζει περιπου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 15 Ιουνίου 2010 #2 Share 15 Ιουνίου 2010 Σε ολα τα pet shop θα βρεις λογικά Γιώργο .Ειδα καποιες πρόσφατα σε πολυ λογικες τιμες.Σου στελνω και πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Ιουνίου 2010 Author #3 Share 15 Ιουνίου 2010 μια θα με φτασει ? Η θα χρειαστω και δευτερη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 15 Ιουνίου 2010 #4 Share 15 Ιουνίου 2010 Αν πας σε ειδη με δολωματα και αλιειας θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 15 Ιουνίου 2010 #5 Share 15 Ιουνίου 2010 (edited) Εχω δει στον κοτσιδα αεραντλιες Elite μπαταριας. Εγω τετοιες ειχα στην μεγαλη διακοπη. Οι μπαταριες που θα βαλεις αν ειναι καλες θα σε βγαλουν περιπου 6-8 ωρες. 1 στα 500 λιτρα ειναι λιγη. Κατα την αποψη μου θες 3 σε διαφορετικα σημεια στο ενυδρειο σου. Έγινε επεξεργασία 15 Ιουνίου 2010 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Ιουνίου 2010 Author #6 Share 15 Ιουνίου 2010 Εχω δει στον κοτσιδα αεραντλιες Elite μπαταριας. Εγω τετοιες ειχα στην μεγαλη διακοπη. Οι μπαταριες που θα βαλεις αν ειναι καλες θα σε βγαλουν περιπου 6-8 ωρες. 1 στα 500 λιτρα ειναι λιγη. Κατα την αποψη μου θες 3 σε διαφορετικα σημεια στο ενυδρειο σου. μια εχω και τωρα , χρειαζομαι και δευτερη δηλαδη οταν εχω ρευμα ? Η μονο τωρα που θα εχω με τις μπαταριες την χρειαζομαι τη δευτερη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 15 Ιουνίου 2010 #7 Share 15 Ιουνίου 2010 (edited) Γιωργο η αεραντλια μπαταριας δεν εχει καμμια σχεση με την αεραντλια ρευματος. Αυτες που παιζουν με μπαταριες ειναι περιπου 0.5 λιτρα το λεπτο. Επισης βλεπω να ξεχνας οτι δεν θα εχεις ρευμα που σημαινει οτι τα φιλτρα θα ειναι κλειστα και οτι κανει θα το κανει μονο η αεραντλια. Έγινε επεξεργασία 15 Ιουνίου 2010 - ReBeLoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pollatos 15 Ιουνίου 2010 #8 Share 15 Ιουνίου 2010 να εχεις και νερό για αλλαγή έτοιμο στο βαρελι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Ιουνίου 2010 Author #9 Share 15 Ιουνίου 2010 να εχεις και νερό για αλλαγή έτοιμο στο βαρελι εχω 220 λιτρα μαλιστα σκεφτομουνα την ωρα της διακοπης να βαλω να κανω σιγα σιγα αλλαγη , απευθειας απο το σωληνακι της οσμωσης και οση ωρα κανει να γεμισει ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Ιουνίου 2010 Author #10 Share 15 Ιουνίου 2010 καλα ε..... ετοιμαζω μια συσκευη για αεραντλια .... οσοι ειναι παντρεμενοι με μικρα παιδια θα την λατρεψετai Για χαβαλε θα την φτιαξω οχι για να την δουλεψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pollatos 15 Ιουνίου 2010 #11 Share 15 Ιουνίου 2010 εχω 220 λιτρα μαλιστα σκεφτομουνα την ωρα της διακοπης να βαλω να κανω σιγα σιγα αλλαγη , απευθειας απο το σωληνακι της οσμωσης και οση ωρα κανει να γεμισει ..... όχι ειναι λαθος . ΠΡιν γίνει η διακοπη αλλαγή νερού την προηγουμρνη μερα δεν ταιζεις καθολου σήμερα μα καθολου το νερό το θες για να πέσει μαζεμενω αν χρειαστεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Ιουνίου 2010 Author #12 Share 15 Ιουνίου 2010 όχι ειναι λαθος . ΠΡιν γίνει η διακοπη αλλαγή νερού την προηγουμρνη μερα δεν ταιζεις καθολου σήμερα μα καθολου το νερό το θες για να πέσει μαζεμενω αν χρειαστεί οκ το θεμα του φαγητου το εχω λυση , μιας και δεν θα ειμαι σπιτι καθολου σημερα , ταισα το πρωι στης 6 και μιση . αφηνω το νερο οπως εχει τοτε και κανω αλλαγη οταν θα ερθει το ρευμα . Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 15 Ιουνίου 2010 #13 Share 15 Ιουνίου 2010 βαλε ενα ups να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pollatos 15 Ιουνίου 2010 #14 Share 15 Ιουνίου 2010 βαλε ενα ups να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! για 8 ωρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 15 Ιουνίου 2010 Author #15 Share 15 Ιουνίου 2010 βαλε ενα ups να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! σαν λυση σαν κοστος ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος