Aquazone Team 24 Ιουλίου 2006 #1 Share 24 Ιουλίου 2006 Για τον μήνα Αύγουστο το Quiz μας είναι τεχνικής φύσεως. Η διείσδυση τεχνητού φωτός σε μεγαλύτερο βάθος νερού είναι συνδυασμός:Α-Της ισχύος της πηγής φωτισμού και μήκος κύματος των εκπεμπόμενων ακτίνωνΒ-Της ισχύος της πηγής φωτισμού και θερμοκρασίας νερούΓ-Της χρήσης ενεργού άνθρακα στο σύστημα και εκπομπής UV ακτινοβολίας από την πηγή φωτόςΔ-Της απόστασης της πηγής φωτός από την επιφάνεια του νερού και της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας του κύματος της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας Οι δύο πρώτοι που θα απαντήσουν σωστά μέχρι την Τετάρτη 16 Αυγούστου θα κερδίσουν από ένα εκπτωτικό κουπόνι για τέσσερα άτομα (μέχρι και τέσσερα άτομα) για το εστιατόριο «Αρχαίων Γεύσεις». Η έκπτωση είναι 50% επί του συνολικού λογαριασμού της κουζίνας και ισχύει μέχρι 31.12.2006 Και Από ένα υγρό λίπασμα MASTER GROW της Tropica Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι πλην των Διαχειριστών & Συντονιστών Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 31 Ιουλίου 2006 #2 Share 31 Ιουλίου 2006 Η σωστή απάντηση είναι το Δ. Δηλ "Της απόστασης της πηγής φωτός από την επιφάνεια του νερού και της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας του κύματος της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας". Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 1 Αυγούστου 2006 #3 Share 1 Αυγούστου 2006 Εγώ λέω το Α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumparos 1 Αυγούστου 2006 #4 Share 1 Αυγούστου 2006 Εγω λέω ότι η σωστή απάντηση είναι το Α Link to comment Share on other sites More sharing options...
ststavrino 1 Αυγούστου 2006 #5 Share 1 Αυγούστου 2006 το Δ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hagop 1 Αυγούστου 2006 #6 Share 1 Αυγούστου 2006 To Δ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeroboy 1 Αυγούστου 2006 #7 Share 1 Αυγούστου 2006 Το Α! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΜΑΡΜΑ 1 Αυγούστου 2006 #8 Share 1 Αυγούστου 2006 Το Δ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george hmmy 1 Αυγούστου 2006 #9 Share 1 Αυγούστου 2006 Α λέω και εγώ... Απάντηση και εξήγηση έχει στο τέλος Aquazone Team ή να πούμε γιατί θεωρούμε ότι είναι αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 1 Αυγούστου 2006 #10 Share 1 Αυγούστου 2006 ΤΟ Δ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 1 Αυγούστου 2006 #11 Share 1 Αυγούστου 2006 Και εγώ λέω ότι είναι το Α άρα αποκλείεται να κερδίσω (αφου δεν είμαι στους 2 πρώτους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 1 Αυγούστου 2006 #12 Share 1 Αυγούστου 2006 To A και τελος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoni 1 Αυγούστου 2006 #13 Share 1 Αυγούστου 2006 A Link to comment Share on other sites More sharing options...
oranda 3 Αυγούστου 2006 #14 Share 3 Αυγούστου 2006 το Δ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 3 Αυγούστου 2006 #15 Share 3 Αυγούστου 2006 εγω πιστευω οτι ειναι το Α Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquazone Team 16 Αυγούστου 2006 Author #16 Share 16 Αυγούστου 2006 Η σωστή απάντηση είναι το Α «Η διείσδυση τεχνητού φωτός σε μεγαλύτερο βάθος νερού είναι συνδυασμός, Της ισχύος της πηγής φωτισμού και μήκος κύματος των εκπεμπόμενων ακτινών. Δείτε και το σχετικό σχεδιάγραμμα Νικητές του διαγωνισμού είναι οι SW1IXC και koumparos. Τα δώρα θα τα παραλάβουν στην επόμενη συνάντηση του Aquazone. Μπράβο παιδιά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts