biktwria 13 Ιουνίου 2010 #1 Share 13 Ιουνίου 2010 καλησπερα παιδια ο αδερφοσ μου εφτιαξε μια λιμνουλα χιλιων λιτρων με φιλτρανση κ τα σχετικα ολο κομπλε θελει να βαλει μεσα κ χρυσοψαρα black moor το βρισκετε καλη ιδεα η ειναι ευαισθητα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 13 Ιουνίου 2010 #2 Share 13 Ιουνίου 2010 Θεωρούνται ευαίσθητα. Ώμος είχα 3 για 2 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα στην λίμνη μου. Τώρα τα έχω βάλει στο ενυδρείο γιατί θέλω σιγά σιγά να αφαιρέσω όλα τα χρυσόψαρα λόγο χώρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 13 Ιουνίου 2010 #3 Share 13 Ιουνίου 2010 ας διαγραφη ενα απο τα δυο θεματα... ειναι τα ιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεωργιος 1979 17 Ιουλίου 2010 #4 Share 17 Ιουλίου 2010 τα black moors ειναι τα γνωστα χρυσοψαρα ''γκογκολεζοι''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 17 Ιουλίου 2010 #5 Share 17 Ιουλίου 2010 τα black moors ειναι τα γνωστα χρυσοψαρα ''γκογκολεζοι''? ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος