Jump to content

κλοουν

Recommended Posts

να ρωτησω..οι κλοουν υπαρχουν στην Μεσογειο?? :helpsmilie:

nopeee! :ninja:

υπάρχουν εδώ... Indian and Pacific oceans, Great Barrier Reef, Red Sea

επειδη στο θαλλασοκοσμο στο Ηρακλειο(εχει παει κανεις σας? :lmao: )λενε οτι εχουν μεσογειακα ψαρια και

εχουν και κλοουν γι'αυτο ρωτησα... :ninja::helpsmilie: ...ευχαριστω για την απαντηση...

επειδη στο θαλλασοκοσμο στο Ηρακλειο(εχει παει κανεις σας? :lmao: )λενε οτι εχουν μεσογειακα ψαρια και

εχουν και κλοουν γι'αυτο ρωτησα... :ninja::helpsmilie: ...ευχαριστω για την απαντηση...

Ριξε μια ματια edv Clownfish. :lmao:

οκ...ευχαριστω...εχω και αλλη ερωτηση :ninja: ..

ενας κλοουν..γινεται να μπει μονος του σε 50 λιτρα ενυδρειο ???(δεν εχω παρει τπτ απλως ρωταω..!!) :helpsmilie::lmao::lmao:

Πολλυ οριακα,αλλα μπορεις να βαλεις.

αληθεια??πολυ χαιρομαι..νομιζω πως θα το τολμησω τι λες??

βασικα εχω 2 ενυδρεια γλυκου νερου και δεν ξερω τιποτα απο το θαλασσινο!..

:ninja:

καταρχην..(οι ερωτησεις μπορει να σας φανουν χαζες..)

θελουν ειδικο φιλτρο τα θαλασσινα?

τι αλλο θα χρειαστω εκτος απο φιλτρο (και αν γινεται να μου γραψετε 2-3 καλες μαρκες),θερμαντηρα κτλ??

περιμενω με πολυ αγωνια τις απαντησεις σας...!!!

Έγινε επεξεργασία - pariS....

αρχισε τοτε το διαβασμα...

ΕΔΩ

Οπως λεει και ο φιλος Klaz αρχισε το διαβασμα και ρωτας για τυχον αποριες. :ninja:

Νομιζες οτι θα γλυτωνες. :ninja::helpsmilie:

μεχρι στιγμης εχω αποφασισει για ενα ενυδρειο απο 50-70 λιτρα καθως

δεν υπαρχει παραπανω χωρος στο δωματιο μου...

ερωτησεις¨

1.το ενα ψαρακι κλοουν θα αισθανεται ανετα στα 50-70 λιτρα η θελει παραπανω?

2.η ανεμωνη ειναι απαραιτητη γι'αυτο το ψαρακι η μπορει να ζησει και εκτος αυτην.

3.τα κοραλια ειναι απαραιτητα?

3.βραχος ειναι προτιμοτερο να αγορασω ζωντανο η νεκρο και ποσα kg σε 50-70 λιτρα?

4.το φιλτρο ειναι ασπουμε οποιοδηποτε φιλτρο θα χρησιμοποιουσα σε ενα του γλυκου νερου η ειναι ειδικα αυτα τα φιλτρα?

5.απο μετρησεις ποιες πρεπει να παρω?

6.για συγκατοικους το συζηταμε η με τιποτα??

σας ζαλισα στις ερωτησεις αλλα δεν εχω καθολου εμπειρια στο θαλασσινο ενυδρειο..

μεχρι στιγμης εχω αποφασισει για ενα ενυδρειο απο 50-70 λιτρα καθως

δεν υπαρχει παραπανω χωρος στο δωματιο μου...

ερωτησεις¨

1.το ενα ψαρακι κλοουν θα αισθανεται ανετα στα 50-70 λιτρα η θελει παραπανω?πολυ οριακα

2.η ανεμωνη ειναι απαραιτητη γι'αυτο το ψαρακι η μπορει να ζησει και εκτος αυτην.οχι

3.τα κοραλια ειναι απαραιτητα?οχι

3.βραχος ειναι προτιμοτερο να αγορασω ζωντανο η νεκρο και ποσα kg σε 50-70 λιτρα?ζωντανο,περιπου 5-6 κιλα

4.το φιλτρο ειναι ασπουμε οποιοδηποτε φιλτρο θα χρησιμοποιουσα σε ενα του γλυκου νερου η ειναι ειδικα αυτα τα φιλτρα?αν μιλαμε για βιολογια δεν χρειαζεσαι.ο βραχος θα αναλαβει.χρειαζεσαι ομως χημικο.

5.απο μετρησεις ποιες πρεπει να παρω?αμμωνια,νιτρωδη,νιτρικα,kh για αρχη.

6.για συγκατοικους το συζηταμε η με τιποτα??καμμια γαριδουλα κανα γκομπακι και μερικα σαλιγκαρια...

σας ζαλισα στις ερωτησεις αλλα δεν εχω καθολου εμπειρια στο θαλασσινο ενυδρειο..

και αλλες ερωτησεις...μεχρι τωρα εχω διαβασει αρκετα θεματα μπορω να πω(γιατι διαβαζω απο το μεσημερι αλλα εννοειται πως θα συνεχεισω να διαβαζω)

λοιπον..

1.θερμαντηρα μπορω να παρω οποιονδηποτε η υπαρχουν συγκεκριμενοι..??

2.δηλαδη αμα βαλω ζωντανο βραχο δεν θα χρειαστω φιλτρο? :ninja::helpsmilie: ..!!!!!!!

3.τι αμμο θα βαλω??

4.τι αλλο εξοπλισμο θα χρειαστω??

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.....μεχρι να το παρω θα σας τρελανω με τις ερωτησεις μου..

και αλλες ερωτησεις...μεχρι τωρα εχω διαβασει αρκετα θεματα μπορω να πω(γιατι διαβαζω απο το μεσημερι αλλα εννοειται πως θα συνεχεισω να διαβαζω)

λοιπον..

1.θερμαντηρα μπορω να παρω οποιονδηποτε η υπαρχουν συγκεκριμενοι..??οποιονδηποτε

2.δηλαδη αμα βαλω ζωντανο βραχο δεν θα χρειαστω φιλτρο? :helpsmilie::lmao: ..!!!!!!!φιλτρο θα χρειαστεις γεματο με ενεργο ανθρακα και αντιφωσφορο τα οποια θα αλλαζεις καθε μηνα.αυτο λεγεται χημικο φιλτρο.

3.το σκιμμερ τι ειναι θα το χρειαστω?αναλογως το τι στοκ σκεφτεσαι να βαλεις....

4.τι αμμο θα βαλω??ζωντανο η ξερο αραγωνιτη.

5.τι αλλο εξοπλισμο θα χρειαστω??κυκλοφορητες για το ενυδρειο,θαλασσινο αλατι,ρεφρακτομετρο για την αλατοτητα,υγρα αξιοπιστα τεστ,και αν θελεις σωστο νερο και α/ο(αντιστροφη οσμωση για πεντακαθαρο νερο).

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.....μεχρι να το παρω θα σας τρελανω με τις ερωτησεις μου..

εχω την αισθηση παντως οτι διαβαζεις γρηγορα και επιφανειακα αν κρινω απο τις ερωτησεις σου,καθως οτι ρωτας εχει τις απαντησεις μεσα στα αρθρα εδω μεσα...... :ninja:

Έγινε επεξεργασία - klaz

και ποσο θα στοιχισουν ολα αυτα?

ποσων χρονων εισαι...?

μικρος ,15.. :ninja:

για να καταλαβω αν μπορεις να κανεις τωρα θαλασσινο ενυδρειο και να μην το κουραζουμε τσαμπα,πες μου ποσο χαρτζιλικι εχεις τη βδομαδα..?

βασικα δεν μου δινουν την βδομαδα..μεχρι στιγμης εχω 400ευρω....και σε 1 μηνα ειναι και η γιορτη μου και θα μαζεψω και απο κει...αυταα... :ninja:

α!και το ενυδρειο δεν θα το στησω ακομα..εχω δρομο ακομα...!!!

βασικα δεν μου δινουν την βδομαδα..μεχρι στιγμης εχω 400ευρω....και σε 1 μηνα ειναι και η γιορτη μου και θα μαζεψω και απο κει...αυταα... :ninja:

αστο καλυτερα για αργοτερα.το θαλασσινο ειναι κομματακι ακριβο για σενα αυτη τη στιγμη.ακομη και να μπορεσεις να στησεις ενα μικρουλι δεν θα μπορεσεις να το συντηρησεις.....σε κανα 2-3 χρονακια το ξανασυζηταμε..... :helpsmilie:

αστο καλυτερα για αργοτερα.το θαλασσινο ειναι κομματακι ακριβο για σενα αυτη τη στιγμη.ακομη και να μπορεσεις να στησεις ενα μικρουλι δεν θα μπορεσεις να το συντηρησεις.....σε κανα 2-3 χρονακια το ξανασυζηταμε..... :ninja:

Σαν να εχει δικιο. :helpsmilie:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...