maik78 13 Ιουνίου 2010 Author #26 Share 13 Ιουνίου 2010 Εισαι σιγουρος οτι ηταν ολα εξ'αιτιας της γαριδας; Ηταν ολα τα κελυφη σπασμενα; Τα ειχα κοιταξει ενα προς ενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 13 Ιουνίου 2010 #27 Share 13 Ιουνίου 2010 κοιτάξτε και τον λεβέντη εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Ιουνίου 2010 #28 Share 13 Ιουνίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 13 Ιουνίου 2010 #29 Share 13 Ιουνίου 2010 ωραίο μοντάζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 13 Ιουνίου 2010 #30 Share 13 Ιουνίου 2010 Τα ειχα κοιταξει ενα προς ενα. Για την ιστορία είναι μια Gonodactylaceus falcatus. Δεν είναι απαραίτητο να σπάσει το κέλυφος μπορεί να το φάει και διαφορετικά το σαλιγκάρι.. Φώτο από την δικιά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 13 Ιουνίου 2010 #31 Share 13 Ιουνίου 2010 Γιωργο σου εχει καποια<< ιδιαιτερη>> ζημια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 13 Ιουνίου 2010 #32 Share 13 Ιουνίου 2010 Aν το χταποδι ειναι μεγαλυτερο η γαριδα δεν εχει καμια ελπιδα,αλλα σε αντιστοιχα βιντεακια ειδα και μεγαλες γαριδες να τρωνε μικροτερα χταποδια. οριστε και ενα βιντεακι με την αναλογη περιπτωση ,κατα τη οποια το χταποδι ειναι το θυμαΥ.Γ δεν ξερω πως μπορω να εμφανησω το βιντεακι,αν καποιος mod μπορει να το κανει,η να μου πει πως να το κανω εγω,θα ηταν ευπροσφεκτη η βοηθεια του Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 13 Ιουνίου 2010 Author #33 Share 13 Ιουνίου 2010 οριστε και ενα βιντεακι με την αναλογη περιπτωση ,κατα τη οποια το χταποδι ειναι το θυμαΥ.Γ δεν ξερω πως μπορω να εμφανησω το βιντεακι,αν καποιος mod μπορει να το κανει,η να μου πει πως να το κανω εγω,θα ηταν ευπροσφεκτη η βοηθεια του Το συγκεκριμενο χταποδι εχει και δηλητηριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 13 Ιουνίου 2010 #34 Share 13 Ιουνίου 2010 Το συγκεκριμενο χταποδι εχει και δηλητηριο. maik maik δες και ....υπαρχουν και μικρα΄παιδια που δεν το φοβουντε...ασχετο αλλα θα διελεια ολο μου το reef αν ηξερα οτι μπορω να το βαλω και οτι δεν δραπετευει οπως ο κοινος του ξαδερφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitos100 21 Ιουνίου 2010 #35 Share 21 Ιουνίου 2010 (edited) Δε το φοβούνται, ή οι ηλίθιοι οι γονείς τους δε ξέρουν τι κίνδυνο διατρέχουν τα παιδιά??????? Έγινε επεξεργασία 21 Ιουνίου 2010 - fitos100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 22 Ιουνίου 2010 Author #36 Share 22 Ιουνίου 2010 Δε το φοβούνται, ή οι ηλίθιοι οι γονείς τους δε ξέρουν τι κίνδυνο διατρέχουν τα παιδιά??????? Η μεταφραση ειναι λιγο χαλια αλλα θα παρετε μια γευση ποσο επικυνδυνο ειναι. Blue-ringed octopus Link to comment Share on other sites More sharing options...
vangelis 17 Νοεμβρίου 2012 #37 Share 17 Νοεμβρίου 2012 Εγώ ακούω τακ τακ τακ συνέχεια εδώ και ένα χρόνο στο ενυδρείο μου και δεν την έχω δει ποτέ... Παλιά έκανα επιδρομές με φακό τη νύχτα αλλά τώρα τρομάζουν οι κλόουν και ο ένας πήδηξε έξω από την χαραμάδα του σκίμμερ την τελευταία φορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Νοεμβρίου 2012 #38 Share 18 Νοεμβρίου 2012 Εγώ ακούω τακ τακ τακ συνέχεια εδώ και ένα χρόνο στο ενυδρείο μου και δεν την έχω δει ποτέ... Παλιά έκανα επιδρομές με φακό τη νύχτα αλλά τώρα τρομάζουν οι κλόουν και ο ένας πήδηξε έξω από την χαραμάδα του σκίμμερ την τελευταία φορά... Δεν ειναι απαραιτητο καθε τικτακ που ακουγεται να ειναι mantis.Μπορει να ειναι μεχρι και καποιο σαλιγκαρι που στριβει το κελυφος οταν ειναι κολημμενο στο τζαμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος