Jump to content

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο μυαλο μου ήσουν φίλε μου,το ιδιο θεμα ήθελα να ανοίξω :thumbup:

Παμε γερα,μπορει να μην διακρινόμαστε για την τεχνική μας,αλλα η συμπαράσταση μας τους αξίζει και με το παραπάνω :bowdown::bowdown:

θα λιωσει το κορμακι τους στην Αφρικη μεσημεριατικα να παιζουν μπαλα , παλι καλα γιατι εδω ειχανε καλομαθει .... ολο απογευμα παιζανε μπαλα ....

πααααααααααααααααααααααααααααααααμε μωρη Ελλαδαρα!!!τρελανε μας παλι!!!!!! :thumbup:

Εγώ τώρα αν πω ότι τοποθέτησα λεφτά στην Κορέα θα με κράξετε??? :thumbup:

Ας γίνει καλό παιχνίδι αλλά αυτοί οι Park (είναι και πολλοί ανάθεμά τους) νομίζω θα μας κάνουν ζημιά!

άντε γερά μωρή Ελλαδάρα...πάαααμεεεε....

με σειταριδη και σαμαρα τουριστες παλι καλα που δεν ειναι 3-0 στο ημιχρονο..... :thumbup:

αιντεεεεεεεε,αντι να βγαλει καποιο τουριστα εβγαλε τον μοναδικο που επαιζε..... :thumbup::bowdown:

Έγινε επεξεργασία - klaz

με σειταριδη και σαμαρα τουριστες παλι καλα που δεν ειναι 3-0 στο ημιχρονο..... :thumbup:

:bowdown:

Λιτοτητα έχει πεσει και στην ποιοτητα παιχτών εδω και χρονια....

Αλλα και η Ιταλια πχ που πηρε το προηγουμενο παγκοσμιο επαιξε καμμια μπαλα?

Που να παιζαν και playstation οι δικοι μας με τους σχιστοματηδες σημερα....

προσωπικα δεν εχω δει χειροτερο παιχνιδι απο την εθνικη.κριμα...... :thumbup:

προσωπικα δεν εχω δει χειροτερο παιχνιδι απο την εθνικη.κριμα...... :thumbup:

Και τα γκολ που φαγανε.....Το ενα πιο αστειο απο το άλλο..... :bowdown:

επαιξε με παικτες που ουτε στις ομαδες τους(αν εχουν....) δεν παιζουν..

σειταριδης ,βυντρα,σαμαρας αλλα και τζορβας εντελως ασταθεις γεματοι λαθη και χωρις παθος και ενεργεια.......στην ουσια επαιζες με 7 παιχτες με μοναδικη εξαιρεση για μενα τον γκεκα και τορωσιδη που ηταν φιλοτιμοι......

παιζεις με γρηγορη ομαδα και δεν ξεκινας τον σαλπιγγιδη...?αυτον τον αποτυχημενο(καπετανο) που τον βρηκανε ρε....?γιατι δεν εβαλε εστω τον μητρογλου....???

πονεσανε τα ματια μου και η ψυχη μου σημερα....και νομιζω ακομη δεν τα ειδαμε ολα...... :bowdown::thumbup::bowdown:

κριμας

τον μητρογλου νομιζω δεν τον πηρε

Έγινε επεξεργασία - alan boy

Μόνο εγώ κέρδισα δηλαδή από εμάς εδώ μέσα? :thumbup:

Θα έλεγα πως θα βγούμε τέταρτοι και καταϊδρωμένοι, αλλά δεν νομίζω να ιδρώσουν οπότε μένω μόνο στο τέταρτοι. Παρ'όλα αυτά όταν ε΄δω κι ένα μήνα διαπραγματευόντουσαν τα πριμ τους ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι!

Όσο για τον Ρεχάγκελ.... Δεν μιλάω :bowdown:

Aφου βρε Οττο,βλεπεις τον Βυντρα στην ομαδα του τον εχουνε ξεκοψει απο στοπερ,τι πας και τον βαζεις παλι στοπερ,δεν κανει για εκει,βαλτον δεξι μπακ!ολη η ομαδα ψοφιμια σημερα,κριμα !!!! :thumbup:

Aφου βρε Οττο,βλεπεις τον Βυντρα στην ομαδα του τον εχουνε ξεκοψει απο στοπερ,τι πας και τον βαζεις παλι στοπερ,δεν κανει για εκει,βαλτον δεξι μπακ!ολη η ομαδα ψοφιμια σημερα,κριμα !!!! :bowdown:

Αυτό φταίει... Όντως!!! :thumbup:

Ρε παίρνει μίζες ο άνθρωπος! Κι εσείς κάθεστε και παθιάζεστε...

Και ποιόν να βάλει το μαλεζά??Αφού ο βίντρα είναι με τη κόρη του πράσινου χοντρού.

Οι Park μας παρκάρανε για τα καλά εκεί που μας αξίζει !

Δεν με αφορά ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο αλλά λυπάμαι που δεν βλέπουμε ποτέ λίγο πιο μακρυά σε ο,τι κι αν κάνουμε :thumbup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...