Frapedomaxos 11 Ιουνίου 2010 #1 Share 11 Ιουνίου 2010 Παλικαρια καλησπερα ξανα ... κοιτω το site μας και εχω κολλησει στις αναγνωρίσεις ειδών... Εχει λιγα στοιχεια για το Ψαρι ... μπορω να πατησω καπου και να μου ανοικξει το αναλυτικο προφιλ του ?! ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 11 Ιουνίου 2010 #2 Share 11 Ιουνίου 2010 Παλικαρια καλησπερα ξανα ... κοιτω το site μας και εχω κολλησει στις αναγνωρίσεις ειδών... Εχει λιγα στοιχεια για το Ψαρι ... μπορω να πατησω καπου και να μου ανοικξει το αναλυτικο προφιλ του ?! ευχαριστω... Δώσε το link του ψαριού που έχεις πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frapedomaxos 11 Ιουνίου 2010 Author #3 Share 11 Ιουνίου 2010 Δώσε το link του ψαριού που έχεις πρόβλημα! φιλε ευχαριστω που απαντησες τα ειδη των ψαριων που κοιτω αυτην την στιγμη ειναι : Distichodus Hemichromis Heterotis Cichlasoma Tilapia Haplochromis ευχαριστω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 11 Ιουνίου 2010 #4 Share 11 Ιουνίου 2010 φιλε ευχαριστω που απαντησες τα ειδη των ψαριων που κοιτω αυτην την στιγμη ειναι : Distichodus Hemichromis Heterotis Cichlasoma Tilapia Haplochromis ευχαριστω ... Έχεις διαλέξει και όλα τα ιδιαίτερα είδη Το γεγονός είναι πως όλα τα παραπάνω είδη δεν έχουν αναβαθμισμένες πληροφορίες στα προφίλ τους και κάποια από αυτά λόγο του ότι δεν βρίσκονται στην ελληνική αγορά, ίσως να αργήσουν αρκετά να αναβαθμιστούν. Παρ'όλα αυτά η γνώση για τα περισσότερα από τα παραπάνω είδη υπάρχει, οπότε αν θες να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο μπορείς να το κάνεις και το πιο πιθανό είναι να λάβεις τις απαντήσεις σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frapedomaxos 11 Ιουνίου 2010 Author #5 Share 11 Ιουνίου 2010 Έχεις διαλέξει και όλα τα ιδιαίτερα είδη Το γεγονός είναι πως όλα τα παραπάνω είδη δεν έχουν αναβαθμισμένες πληροφορίες στα προφίλ τους και κάποια από αυτά λόγο του ότι δεν βρίσκονται στην ελληνική αγορά, ίσως να αργήσουν αρκετά να αναβαθμιστούν. Παρ'όλα αυτά η γνώση για τα περισσότερα από τα παραπάνω είδη υπάρχει, οπότε αν θες να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένο μπορείς να το κάνεις και το πιο πιθανό είναι να λάβεις τις απαντήσεις σου αγορινα ξερεις τι ειμαι στο στρωσιμου του 250 μου και θα βαλω μερικα απο αυτα και τον πολυπτερο μου ... και θελς να δω διατροφικες συνηθειες ph,kh,gh να συγκρινω κτλπ ... τπτ ιδιαιτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 11 Ιουνίου 2010 #6 Share 11 Ιουνίου 2010 Μπορεις να χρησιμοποιησεις ξενη βιβλιογραφεια.... Ενα εμπιστο Site για εμενα ειναι http://www.cichlid-forum.com Αν παρολα αυτα δεν βρεις αυτο που ζητας με ενα Googleαρισμα μπορεις να βρεις διαφορα προφιλ για το καθε ψαρι και να διασταυρωσεις τις πληροφοριες ωστε να εχεις μια σφαιρικη αποψη και πιο σωστα αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 12 Ιουνίου 2010 #7 Share 12 Ιουνίου 2010 αγορινα ξερεις τι ειμαι στο στρωσιμου του 250 μου και θα βαλω μερικα απο αυτα και τον πολυπτερο μου ... και θελς να δω διατροφικες συνηθειες ph,kh,gh να συγκρινω κτλπ ... τπτ ιδιαιτερο Πρόσεξε πάντως γιατί τα περισσότερα που ζητάς να βάλεις δεν κάνουν για το ενυδρείο σου . Θα σου έλεγα να απευθυνθείς εδώ κι εδώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος