βαγγεληςμ 11 Ιουνίου 2010 #1 Share 11 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα, Πρόσφατα πόσεξα ότι από το firefish μου και το μανταρίνο (αρσενικός) έχει δαγκωθεί το "πάνω" πτερύγιο-κεραία (dorsal fin) καθώς και ένα κομμάτι απ την ουρά του μανταρίνου, ενώ και οι δύο είναι πιο "μαζεμένοι" στη συμπεριφορά τους. Άρα κάποιος τους "τραμπουκίζει" και δεδομένου ότι έχω ήσυχα ψάρια θα θελα τη γνώμη σας τι μπορεί να φταίει... Έχω ένα ζευγάρι ocellaris, 2 αγγελόψαρα (μεσαίο eibli και μικρό flame) ένα γιατρό, ενα stonogobiops nematodes, 4 bicolor chromis, και ένα bicolor blenny. Επίσης 4 cleaner shrimp και 4 ερημίτες, 1 scarlet και 3 blue leg... Α, και από χθες ένα siganus virgatus αλλά οι τραμπουκισμοί προηγήθησαν της άφιξής του-άλλωστε είvαι ακόμη ντροπαλούλης... Ποιος είναι ο αλήτης λοιπόν? (Σαν cluedo-για όσους το θυμούνται! ακουγεται) να το βάλω σε μια γυάλα με ένα clown trigger?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιουνίου 2010 #2 Share 11 Ιουνίου 2010 εγω δεν βλεπω καποιον ιδιαιτερο ''φονια''..... απο εκει και μετα θα ελεγα να αρχισεις εντατικα παρακολουθηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Ιουνίου 2010 #3 Share 12 Ιουνίου 2010 η παρακολούθηση είναι ασφαλέστερη μέθοδος από τη μαντεία για να δεις τι συμβαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος