giannispass 10 Ιουνίου 2010 #1 Share 10 Ιουνίου 2010 Γεια χαρα σε ολους. Το ξερω οτι ειναι ερωτηση για εντελως αρχαριους, αλλα οσο αστειο και να φαινεται δεν μπορω να βγαλω ακρη. Το ρεφρακτομετρο το καλιμπραρουμε με απιονισμενο νερο? Εχω ενα μπουκαλακι με απιονισμενο νερο της Dennerle,που χρησιμοποιειται κανονικά για να ξεπλενουμε το ηλεκτροδιο του pHmeter. Ειναι οκ αυτο για calibration? Μου τα λεει λιγο περιεργα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 10 Ιουνίου 2010 #2 Share 10 Ιουνίου 2010 Γεια χαρα σε ολους. Το ξερω οτι ειναι ερωτηση για εντελως αρχαριους, αλλα οσο αστειο και να φαινεται δεν μπορω να βγαλω ακρη. Το ρεφρακτομετρο το καλιμπραρουμε με απιονισμενο νερο? Εχω ενα μπουκαλακι με απιονισμενο νερο της Dennerle,που χρησιμοποιειται κανονικά για να ξεπλενουμε το ηλεκτροδιο του pHmeter. Ειναι οκ αυτο για calibration? Μου τα λεει λιγο περιεργα. Με νερό απο Α/Ο καλιμπράρω εγω το ρεφακτόμετρο.Νομίζω ότι και το απιονισμένο νερό που έχεις κάνει δουλειά.Ας περιμένουμε και άλες απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 10 Ιουνίου 2010 #3 Share 10 Ιουνίου 2010 Με νερό απο Α/Ο καλιμπράρω εγω το ρεφακτόμετρο.Νομίζω ότι και το απιονισμένο νερό που έχεις κάνει δουλειά.Ας περιμένουμε και άλες απαντήσεις. Με φυσικο ορο!!! Θα πας σε εναν οπτικό ή φαρμακιο και θα παρεις φυσικό ορο... Οσοι φοραμε φακους... εχουμε παντα τετοιο. Εχει ph 7 και αλατοτητα 1.000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 10 Ιουνίου 2010 #4 Share 10 Ιουνίου 2010 Με νερό απο Α/Ο καλιμπράρω εγω το ρεφακτόμετρο.Νομίζω ότι και το απιονισμένο νερό που έχεις κάνει δουλειά.Ας περιμένουμε και άλες απαντήσεις. Με φυσικο ορο!!! Θα πας σε εναν οπτικό ή φαρμακιο και θα παρεις φυσικό ορο... Οσοι φοραμε φακους... εχουμε παντα τετοιο. Εχει ph 7 και αλατοτητα 1.000 και με τους δυο τροπους μπορεις να κανεις δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος