Naias 10 Ιουνίου 2010 #1 Share 10 Ιουνίου 2010 (edited) Στον χώρο των μονομάχων είμαι άσχετος οπότε μην με κράξετε... Αν υποθέσουμε πως έχουμε ένα ενυδρειάκι μέχρι 30 λίτρα θα μπορούσαμε να βάλουμε μέσα έναν μονομάχο, με αληθινά φυτά και ένα απο τα δύο παρακάτω φίλτρα της sera μόνο με σφουγγάρι και όχι βιολογικό υλικό; 1. sera internal filters F 2. sera internal filter L Αν αργότερα βάλω και καμιά γαρίδα & κάποιο σαλιγκάρι μόνο με ένα απο τα παραπάνω φιλτράκια θα έκανα δουλειά; Έγινε επεξεργασία 10 Ιουνίου 2010 - Naias Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Ιουνίου 2010 #2 Share 10 Ιουνίου 2010 Με φυτα σε 30 λιτρα ενας μονομαχος δεν χρειαζεται καν φιλτρο. Αν θελεις τωρα να βαλεις φιλτρο ... στο μεν πρωτο βρισκω το μειονεκτημα οτι αν το κουνησεις θα γεμισει σκουπιδι το ενυδρειο απο το σφουγγαρι, και το δευτερο ειναι τεραστιο. Θελεις κατι πολυ μικρο, σαν κι αυτα που σου ειπα και στο αλλο σου τοπικ Αν ομως σκεφτεσαι να αρχισεις να φορτωνεις σαλιγγαρια, γαριδες κλπ και ταιζεις πολυ, θελεις φιλτρακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naias 10 Ιουνίου 2010 Author #3 Share 10 Ιουνίου 2010 Οκ ! Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 10 Ιουνίου 2010 #4 Share 10 Ιουνίου 2010 βαλε ενα magi 200 με 7-8 ευρω τιγκα στο σιποραχ μινι και 1 σφουγκαρι και εισαι κομπλε, εχει και σπρει μπαρ, αμα θες το γυρνας στο τζαμι και ειναι μια χαρα η ροη και εχεις και μια καποια βιολογια... αυτο προτεινω εγω βεβαια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Ιουνίου 2010 #5 Share 10 Ιουνίου 2010 βαλε ενα magi 200 με 7-8 ευρω τιγκα στο σιποραχ μινι και 1 σφουγκαρι και εισαι κομπλε, εχει και σπρει μπαρ, αμα θες το γυρνας στο τζαμι και ειναι μια χαρα η ροη και εχεις και μια καποια βιολογια... αυτο προτεινω εγω βεβαια.... Καλο και οικονομικο. Δεν εχει ρυθμιση ροης και δεν ξερω στα 10 λιτρα ποσα δυνατο θα ειναι. Ισως με μπουκωμα κατι να γινεται. Στο 30λιτρο θα ειναι μια χαρα χωρις τρελλα φορτωματα (πχ 1 applesnail υπολογιζεται σαν ενας μονομαχος ακομα εκτος του τρελλου ρουφηγματος των αλατων του νερου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 10 Ιουνίου 2010 #6 Share 10 Ιουνίου 2010 Καλο και οικονομικο. Δεν εχει ρυθμιση ροης και δεν ξερω στα 10 λιτρα ποσα δυνατο θα ειναι. Ισως με μπουκωμα κατι να γινεται. Στο 30λιτρο θα ειναι μια χαρα χωρις τρελλα φορτωματα (πχ 1 applesnail υπολογιζεται σαν ενας μονομαχος ακομα εκτος του τρελλου ρουφηγματος των αλατων του νερου) το ειχα δοκιμασει και στα 13λιτρα του πρωτου μου ενυδρειου του μονομαχου και βαζοντας να χτυπαει το τζαμι ηταν οκ. βεβαια αμα το στουμπωσεις και καλα ακομα καλυτερα. ειναι πολυ θετικο το σπρει μπαρ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 11 Ιουνίου 2010 #7 Share 11 Ιουνίου 2010 Δες κι αυτό, φθηνό και παίρνει και σιποράξ, έχει και spraybar, το χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος: http://www.osmosisaquariums.gr/index.php?p...d=1〈=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 11 Ιουνίου 2010 #8 Share 11 Ιουνίου 2010 Δες κι αυτό, φθηνό και παίρνει και σιποράξ, έχει και spraybar, το χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος: http://www.osmosisaquariums.gr/index.php?p...d=1〈=en Οικονομικο και μικρη καταναλωση Εχει ρυθμιση ροης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 11 Ιουνίου 2010 #9 Share 11 Ιουνίου 2010 Οικονομικο και μικρη καταναλωση Εχει ρυθμιση ροης? Το εχω κι γω στο 15λτρ. Απλα επειδη εγω ΔΕΝ ημουν ικανοποιημενος απο τη ροη εχω βγαλει την ταπα μπροστα από το spraybar και τρεχει περισσοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 11 Ιουνίου 2010 #10 Share 11 Ιουνίου 2010 (edited) Οικονομικο και μικρη καταναλωση Εχει ρυθμιση ροης? το συγκεκριμένο, το χρησιμοποιώ κι εγώ σε ένα 15άλιτρο ενυδρειάκι... πολύ καλό... ρύθμιση ροής δεν έχει, αλλά αν το "γεμίσεις", μειώνεται η ροή σημαντικά... σε συνδυασμό πάντα με το spreybar. Έγινε επεξεργασία 11 Ιουνίου 2010 - ilouvatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος