kostas disc 10 Ιουνίου 2010 #1 Share 10 Ιουνίου 2010 (edited) μοιάζει με κέρατα και πρόσωπο ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗΣ.....δεν πιστεύω στα φαντάσματα... και είναι σίγουρα σκουλήκι....ξέρει κάποιος πληροφορίες????το εχετε ξαναδεί????? Έγινε επεξεργασία 10 Ιουνίου 2010 - kostas disc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 10 Ιουνίου 2010 #2 Share 10 Ιουνίου 2010 Σιγουρα δεν ειναι καποιος σπειρογραφος με μικρη φουντα λογω στρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 10 Ιουνίου 2010 Author #3 Share 10 Ιουνίου 2010 Σιγουρα δεν ειναι καποιος σπειρογραφος με μικρη φουντα λογω στρες? οχι ακη με τίποτα αυτη η μ.....α εχει κεφαλακι κατι σαν κερατακια απο ελαφι και μουσουδα!!!!αστα να πανε εχω ψαρωσει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 10 Ιουνίου 2010 #4 Share 10 Ιουνίου 2010 δες εδώ http://www.chucksaddiction.com/hitchworms.html για να μη φοβάσαι άφησε τα φώτα στο υπνοδωμάτιο ανοιχτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 12 Ιουνίου 2010 Author #5 Share 12 Ιουνίου 2010 δεν εβγαλα ακρη........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarius 12 Ιουνίου 2010 #6 Share 12 Ιουνίου 2010 (edited) Ουάου!!! Τι είν' τούτο ρε παιδιά? Τρομερό πλάσμα, όπως φαίνεται στη πρώτη φωτό... Διακρίνω κάτι σαν μάτια ή με γελούν τα μάτια μου? Και μια υπόθεση εργασίας... Αν δεν είναι μάτια, δε θα μπορούσε να είναι η στοματική κοιλότητα ενός είδους ολοθούριου το οποίο έχει σε πλήρη έκταση κάποια από τα πολλά πλοκάμια του και όχι όλα (έτσι ώστε αυτά που φαίνονται ανοιχτά στη πρώτη φωτό να δίνουν την εντύπωση κεράτων...)? ΥΓ1. Βέβαια, αν είναι πράγματι ολοφούριο σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να βρίσκεται σε άλλη θέση στο ενυδρείο και όχι στην αρχική του... ΥΓ2. Και η άποψη του ΑΚΗ μου ακούγεται ρεαλιστική... Έγινε επεξεργασία 12 Ιουνίου 2010 - aquarius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος