Jump to content

Ψαρι βυθου για βιοτοπικο Αμαζονιου με δισκους????

funkyfish

Recommended Posts

Ελπιζω να εχεις καταλαβει και να εχεις αποδεχετι οτι :

α. οι δισκοι ειναι κοπαδοψαρο (4 ψαρια δεν ειναι ουτε καν ομαδα)

β. φορτωνοντας το ενυδρειο και με αλλα ψαρια εκτος του απαραιτητου μινιμουμ αριθμου δισκων, θα πρεπει να κανεις πολυ συχνες και μεγαλες αλλαγες.

(αν και μονο με το μινιμουμ αριθμο δισκων στο 240λιτρο και παλι θα χρειαζεται να κανεις συχνες αλλαγες)

Προσπαθω να ενημερωνομαι οσο πιο πολυ μπορω... γιαυτο και ειμαι σε αναζητηση μεγαλυτερου!! :thumbup:

Πηρα λοιπον καποιες απαντησεις στο θεμα "Ψαρια βυθου & βιοτοπος Δισκων" και πριν παρω καποια αποφαση θα δω τι θα προκυψει και απο την παρουσιαση* μου. Δεν βιαζομαι αλλωστε!

*Συντομα θα παρουσιασω το ενυδριο μου στις "παρουσιασεις μελων" και εκει θα ηθελα τις αποψεις και τα σχολια ολων σας! :bowdown:

Δελτα για το (β) να σημειωσω οτι τα Δισκακια ειναι πολυ νεαρα (4-6 cm). Πιστευεις οτι λογο μικρου μεγεθους εχω καποιους μηνες "ελευθερο" ωστε να φιλοξενησω ενα κοπαδι 10 κορρυ? (αυτοι οι μηνες θα μου εχουν δωσει και τον χρονο να καταληξω και σε μεγαλυτερο ενυδρειο)

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το χρονοδιαγραμμα που εχεις βαλει ... ποσους μηνες μετα εχει υλοποιηση; :thumbup:

Εγώ είχα για 3 χρόνια σε 300l ενυδρείο 7-8 δισκους, 8-10 cory και αρκετά sp3 ancistrus , L 74 peckoltia tiger, L 204 panaque, L 47 baryancistus magnum, με πολύ καλή φίλτρανση (2 χ 2217 & 1χ 2028) και 35% κάθε εβδομάδα αλλαγή νερού και όλα ήταν μια χαρά!

είδα γέννες απο τα cory, τα sp3 και τους discus

αλλά απογόνους μόνο απο τα 2 πρώτα....

(τα περισσότερα από αυτά τα ψάρια τα έχω ακόμα… είναι 7+ ετών)

από ψάρια βυθού που έχω με τους Δίσκους και συμβιώνουν τέλεια ,

μπορείς να πάρεις μια ιδέα αν κοιτάξεις στο’’ Ενυδρεία στην κατοχή μου’’ :bowdown:

Βέβαια, για να μην κάνεις συχνες... αλλαγες ενυδρείων,

αν έχεις την δυνατοτητα πάρε μια και καλή ένα μεγάλο να τελειώνεις :thumbup::hysterical::bowdown:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...