Jump to content

Μάλλον πρόβλημα δίσκου ?!?!

BiRiS

Recommended Posts

Για μενα ισχυει οτι σου ειπαν και οι προηγουμενοι!!!

Το ψαρι δεν το εχουν αφησει να χαλαρωσει και ειναι λογικο να ειναι πιο στρεσσαρισμενο, ακομα και στο αποτομο ανοιγμα των φωτων.......! Ξαναβαλε σε λειτουργια το moonlight και ασε το να χαλαρωσει, απλα υπο επιτηρηση.

Οσο για την πορτα.................ειδες κατι αλητες υπαρχουν που δεν στα λενε ολα??? :thumbup:

Παιδιά εγώ έχω display ενυδρείο, είναι λογικό λοιπόν και καλοριφέρ να έχει δίπλα, και πόρτες και παράθυρα κλπ κλπ. Είναι για το σαλόνι δεν έχω υπόγεια γενήστρες κλπ κλπ

Απλά ρώτησα τι είπε ο bleher ως λύση...

Θα μπορουσε να δωσει απαντηση/λυση για ολα τα ενυδρεια του πλανητη; :thumbup: Καποιες βασικες αρχες τηρουμε ολοι ... αν αυτο ειναι εφικτο ... και προχωραμε. Αν εχεις φιαξει μερικες καλες κρυψωνες και φροντιζεις να μην αναβουν ξαφνικα μεσα στα μαυρα σκοταδια φωτα του δωματιου ... ελυσες (θεωρητικα) το προβλημα σου. Οσο πιο "νεος" ο ψαρης σου .... τοσο πιο "ευαισθητος" ... οταν παλιωσει ... θα μαθει το "ρυθμο" σας.- :bowdown:

Θα μπορουσε να δωσει απαντηση/λυση για ολα τα ενυδρεια του πλανητη; :bowdown: Καποιες βασικες αρχες τηρουμε ολοι ... αν αυτο ειναι εφικτο ... και προχωραμε. Αν εχεις φιαξει μερικες καλες κρυψωνες και φροντιζεις να μην αναβουν ξαφνικα μεσα στα μαυρα σκοταδια φωτα του δωματιου ... ελυσες (θεωρητικα) το προβλημα σου. Οσο πιο "νεος" ο ψαρης σου .... τοσο πιο "ευαισθητος" ... οταν παλιωσει ... θα μαθει το "ρυθμο" σας.- :bowdown:

Θα συμφωνήσω.

''Εκπαιδευσε'' επίσης τα ψαρια σου,κοινωνικοποιησε τα δηλ.Μεινε κοντα τους στο ταισμα,αλλά και σε άλλες στιγμες.Βεβαια δεν μιλάω για ακρότητες που θα τα πανικοβάλλουν,αλλά για ήπιες κινήσεις που θα τα εξοικιώσουν με την παρουσία σου και την κινηση στο χώρο. :thumbup:

Θα συμφωνήσω.

''Εκπαιδευσε'' επίσης τα ψαρια σου,κοινωνικοποιησε τα δηλ.Μεινε κοντα τους στο ταισμα,αλλά και σε άλλες στιγμες.Βεβαια δεν μιλάω για ακρότητες που θα τα πανικοβάλλουν,αλλά για ήπιες κινήσεις που θα τα εξοικιώσουν με την παρουσία σου και την κινηση στο χώρο. :thumbup:

αν θελει μπορω να του αφησω τα παιδια μου για μια βδομαδα εκει να του ''στρωσουν'' τα ψαρια (με οτι συνεπαγεται αυτο ) :bowdown::bowdown::hysterical:

Η μικρη μου η κορη κανει και για πλεκο μιας και παει και κολαει τη μουρη της στο τζαμι του ενυδρειου και δινει φιλακια στα ψαρια

Έγινε επεξεργασία - geosid

:thumbup::bowdown:

O Bleher ειχε πει οτι αν το ενυδρειο ειναι διπλα στην πορτα τα ψαρια θα στρεσαροντε

κυριως απο το θορυβο του ανοιξε - κλεισε. Την κινηση την συνηθιζουν γρηγορα. :bowdown:

Απλα θελει λιγο προσοχη να μην την χτυπανε δυνατα τα παιδια πχ. :bowdown:

Το καλοριφερ εχει γινει μοδα διπλα στο ενυδρειο. :thumbup:

Μην φοβασαι λιγη προσοχη μονο, τωρα ειδικα που ειναι αρχη. :hysterical:

Εγω παντως Κωστα επειδη εχω δει τον χωρο σου και το ενυδρειο δεν πιστευω οτι επηρεαζει η πορτα που εχεις αριστερα μιας και εχεις βαλει σε εκεινο το σημειο μεγαλες ριζες οι οποιες λειτουργουν και σαν background μεταξυ πορτας και τζαμιου.

Επισης κανε και ενα πειραμα. Βαλε να αναβει πρωτα η μια λαμπα που εχεις και μετα η δευτερη με καθυστερηση μισης ωρας. Επισης να ειναι αναμενα τα φωτα πριν γυρισεις απο την δουλεια οποτε και να αναψεις τα φωτα του σαλονιου να εχει ηδη το ενυδρειο μεσα φωτισμο. Και παρατηρεις.

Μηπως καλό θα ηταν τα φωτα του ενυδρειου να ειναι αναμενα ναι μεν 8-10 ώρες αλλα μέχρι τις 1-2 το το βραδυ πρωι και όχι μεχρι τις 9??

Το λεω αυτο γιατι έτσι οταν γυριζεις θα εχει φως το ενυδρειο και θα στρομαζουν ακομα κι αν αναψεις του ενυδρειου!!

Οσο αφορα το καλοριφερ... το καινουργιο το μεγαλο ενυδρείο που εστησα το έβαλα εσκεμμενα σε αποσταση 80cm απο το καλοριφερ.

Ετσι το χειμωνα θα γλυτωνω πολυ απο το αναμα των 600watt θερμαντηρων.

Αρα λοιπον... υπαρχουν λυσεις για ολα τα προβληματα.

Καλό ειναι να ΜΗΝ πανικοβαλόμαστε και να ΜΗΝ ριχνουμε ευθυνες χωρις λόγο σε αλλους αν ΔΕ μας βγαινει κατι!! :thumbup:

Καλό ειναι να ΜΗΝ πανικοβαλόμαστε και να ΜΗΝ ριχνουμε ευθυνες χωρις λόγο σε αλλους αν ΔΕ μας βγαινει κατι!! :thumbup:

δηλαδή?

δηλαδή?

Δηλαδη... αν δω ενα προβλημα ΔΕ θα πανικοβληθω!! Δε θα πω κωστα εσυ φταις για το προβλημα!!

Απλα θα προσπαθησω να δω καταρχην ΑΝ υφισταται τελικα προβλημα... μετα θα προσπαθησω με τη βοηθεια των συμχομπιστων να το λύσω. :thumbup:

Εγω παντως Κωστα επειδη εχω δει τον χωρο σου και το ενυδρειο δεν πιστευω οτι επηρεαζει η πορτα που εχεις αριστερα μιας και εχεις βαλει σε εκεινο το σημειο μεγαλες ριζες οι οποιες λειτουργουν και σαν background μεταξυ πορτας και τζαμιου.

Επισης κανε και ενα πειραμα. Βαλε να αναβει πρωτα η μια λαμπα που εχεις και μετα η δευτερη με καθυστερηση μισης ωρας. Επισης να ειναι αναμενα τα φωτα πριν γυρισεις απο την δουλεια οποτε και να αναψεις τα φωτα του σαλονιου να εχει ηδη το ενυδρειο μεσα φωτισμο. Και παρατηρεις.

Νικο ετσι το ανεφερα για την πορτα δεν γνωριζω καν το σπιτι του φιλου.

Αναψα φωτια χωρις να το θελω? :thumbup:

Μην γινει παρεξηγηση χωρις λογο.

Έγινε επεξεργασία - redbetta

Παιδιά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.. διαβάζω και ξαναδιαβάζω και δεν βρίσκω σε ποιό σημείο διακρίνει ο Νίκος αφενός τον πανικό και αφετέρου την καταλόγιση ευθυνών.

Για να λήξει το θέμα ζητώ δημόσια συγνώμη αν προσωπικά ανέφερα κάτι άθελα μου το οποίο θίγει κάποιους, δεν είχα τέτοια πρόθεση και παρακαλώ πολύ να λήξει εδώ το θέμα αφού ευχαριστήσω όλους που συμμετείχατε στον προβληματισμό που έθεσα στο thread αυτό. Με βοηθήσατε ιδιαίτερα.

Έγινε επεξεργασία - BiRiS

Παιδιά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.. διαβάζω και ξαναδιαβάζω και δεν βρίσκω σε ποιό σημείο διακρίνει ο Νίκος αφενός τον πανικό και αφετέρου την καταλόγιση ευθυνών.

Για να λήξει το θέμα ζητώ δημόσια συγνώμη αν προσωπικά ανέφερα κάτι άθελα μου το οποίο θίγει κάποιους, δεν είχα τέτοια πρόθεση και παρακαλώ πολύ να λήξει εδώ το θέμα αφού ευχαριστήσω όλους που συμμετείχατε στον προβληματισμό που έθεσα στο thread αυτό. Με βοηθήσατε ιδιαίτερα.

Μαλλον παρεξηγησες,κανενα φταιξιμο δεν σου έριξε. :thumbup:

Αντιθετα το ενυδρειο σου έχει δωσει το χωρο για μια ωραια και επικοδομητική κουβέντα :bowdown:

Νικο ετσι το ανεφερα για την πορτα δεν γνωριζω καν το σπιτι του φιλου.

Αναψα φωτια χωρις να το θελω? :bowdown:

Μην γινει παρεξηγηση χωρις λογο.

Δεν αναψες καμια φωτια Βασιλη. Μια χαρα κουβεντα κανουμε.

Δεν υπαρχει κανενας λογος παρεξηγησης. Αλοιμονο.

Το θεμα ειναι να βοηθησουμε τον Κωστα σε αυτο το thread πραγμα που πιστευω τα καταφεραμε με την βοηθεια ολων . :thumbup:

Έγινε επεξεργασία - ReBeLoS

Μαλλον παρεξηγησες,κανενα φταιξιμο δεν σου έριξε. :thumbup:

Αντιθετα το ενυδρειο σου έχει δωσει το χωρο για μια ωραια και επικοδομητική κουβέντα :bowdown:

Ετσι ακριβως Κωστα!!!

Απλα ακομα κι εγω το εχω κανει απειρες φορες.... ιδιαιτερα στις αρχες!!

Πανικοβαλομουν και μετα εκανα οτι μου ελεγαν ολοι με αποτελεσμα μετα να λεω φταινε εκεινοι!! :bowdown:

Απλα αρπαξα ευκαιρια!! :hysterical:

Για πες μας τωρα... το ψαρακι ακομα κυνηγημένο ειναι??

Τρομαγμενο??

Τι σκεφτεσαι να κανεις??

Τοσες γνωμες και συμβουλες ακουστηκαν!!

Υ.Γ. Εγω θελω να ζητησω απο σενα προσωπικα συγνωμη γιατι φανηκε σα να κανω παρατηρηση σε σενα... κατι που ΔΕΝ ειχα προθεση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...