Jump to content

Μάλλον πρόβλημα δίσκου ?!?!

BiRiS

Recommended Posts

Φαίνεται πως δεν θα ησυχάσω ποτέ...

Την προηγούμενη εβδομάδα πρόσεξα ένα ψάρι να κάνει σαν παλαβό, σαν ελατήριο, να επιταχύνει και μετά να φρενάρει, αλλά είχε το control δηλαδή είχε τρελή συμπεριφορά αλλά δεν κοπανούσε πάνω στα ξύλα ή στο τζάμι.

Πριν από λίγο μόλις μπήκα σπίτι και ανάβοντας το φως (του σαλονιού) άρχισε να κάνει σαν παλαβός. Πάνω - κάτω να κοπανάει το κεφάλι του στην άμμο και στα τζάμια... τώρα έχει ηρεμήσει...

Όλοι οι υπόλοιποι (όπως και την άλλη φορά) είναι μαζεμένοι στην άλλη μεριά...

Κύριοι τι περισσότερο χρειάζεστε για να σας βοηθήσω?

Ποσο καιρο το εχεις το ψαρι; :thumbup:

Ποσο καιρο το εχεις το ψαρι; :thumbup:

Βούτηξε 27/5...

Κατα την αποψη μου το ψαρι σου ΔΕΝ εχει προσαρμοσθει ακομα ... προσεχε οταν μπαινεις στο χωρο και αναβεις τα φωτα (κακως για μενα) ... γιατι κανεις σκιες (εκτως των αλλων) στο ενυδρειο και τρομαζει.- :thumbup:

Το ψαρι χτυπιεται και οταν καθεσε μακρυα και το παρακολουθεις χωρις να υπαρχει κινηση στον χωρο η οταν αναβεις μονο το φως ?

Εύχομαι ότι είναι κάτι τέτοιο για αυτό και το ανέφερα κιόλας... συν ότι ο συγκεκριμένος είναι ο "παρακατιανός του κοπαδιού". Θα προσπαθήσω να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός και θα τον παρατηρώ συνέχεια.. και .. βλέπουμε.. πάντως τρώει, έρχεται κοντά μου... αλλά όλο τις τρώει...

Το ψαρι χτυπιεται και οταν καθεσε μακρυα και το παρακολουθεις χωρις να υπαρχει κινηση στον χωρο η οταν αναβεις μονο το φως ?

Όταν άναψα το φως την ψώνισε.. κοιμότανε.. μόλις μπήκα σπίτι σου λέω.. αλλά κοπανήθηκε αρκετά... την προηγούμενη φορά πάλι τον κυνηγούσανε όταν την ψώνισε...

Οταν αναψες το φως στο δωματιο το ενυδρειο ηταν φωτισμενο?

Τα υπολοιπα 3 που βουτηξαν μαζι του την ιδια μερα κανουν και αυτα τα ιδια ?

Όταν άναψα το φως την ψώνισε.. κοιμότανε.. μόλις μπήκα σπίτι σου λέω.. αλλά κοπανήθηκε αρκετά... την προηγούμενη φορά πάλι τον κυνηγούσανε όταν την ψώνισε...

όχι redbetta όχι και μάλιστα πλήρης συσκότιση γιατί έκοψα το moonlight 2-3 ημέρες.. (τεχνικοί λόγοι)

Τα υπολοιπα 3 που βουτηξαν μαζι του την ιδια μερα κανουν και αυτα τα ιδια ?

όχι, αυτά αρκούνται στο να τον κυνηγούν τον κακομοίρη.. για να μην υπερβάλλω ο ένας εξ αυτών τον κυνηγάει ιδιαίτερα..

Αυτο ειναι το προβλημα σου κατα την αποψη μου .... απο το απολυτο σκοταδι .... μονο κατι τετοιο μπορεις να περιμενεις.- :thumbup:

Μολις βρηκες το λογο και απορω που οι αλλοι δεν εκαναν το ιδιο.

Αυτος ηταν προφανως πιο στρεσαρισμενος λογω κηνυγιου.

Τα καημενα δεν εχουν βλεφαρα εστω. :thumbup:

ερώτηση: το moonlight θεωρητικά βοηθάει στο συγκεκριμένο case? εννοώ πως αν ήταν αναμμένο, το ψάρι θα είχε διαφορετική συμπεριφορά? λογικό δεν ακούγεται?

Κατι θα εκανε αλλα θα προτεινα μεγαλυτερη προσοχη σε τετοια θεματα.

Ισως φανει καπως αλλα εγω αφηνω ενα φως νυκτος αν ειναι να αργησω και

αποφευγω τα πολλα φωτα. :thumbup:

Κατι θα εκανε αλλα θα προτεινα μεγαλυτερη προσοχη σε τετοια θεματα.

Ισως φανει καπως αλλα εγω αφηνω ενα φως νυκτος αν ειναι να αργησω και

αποφευγω τα πολλα φωτα. :thumbup:

:bowdown: εγω εχω ανοιχτο καποιο φως απο τα υπολοιπα ενυδρεια που εχω στο δωματιο μεσα και μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπιση καποιο παρομιο προβλημα

Κοιτα οταν μιλαμε για φωτισμο ενυδρειου μας ενδιαφερει ο τροπος που

θα αναβουν τα φωτα αλλα και ο τροπος που θα σβηνουν.

Σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να στρεσαρουμε τα ψαρια μας, ειτε ειναι αναμα ,ειτε σβησιμο.

Πρεπει να γινεται σταδιακα. Ειναι κατι αντιστοιχο με αυτο που ειπε ο Bleher με την πορτα

κοντα σε ενυδρειο. :thumbup:

Ειναι κατι αντιστοιχο με αυτο που ειπε ο Bleher με την πορτα

κοντα σε ενυδρειο. :thumbup:

τι ακριβώς είπε? γιατί τυγχάνει να έχω την εξωπόρτα δίπλα στο ενυδρείο μου... :bowdown: :bowdown:

Η βασικη αρχη για μενα στην τοποθετηση ενος ενυδρειου ειναι μακρυα απο πορτες , καλοριφερ και παραθυρα.

Έγινε επεξεργασία - ReBeLoS

Σαν να μου λες λοιπόν ότι δεν έπρεπε να το κάνω καθόλου, γιατί 2.20m ενυδρείο μόνο εκεί μπορούσα να το κάνω. Άρα έπρεπε να μου το είχαν πει, να με είχαν προειδοποιήσει right?

Μην βαζεις λογια στο στομα μου που ΔΕΝ σου ειπα.

Εγω απλα σου ειπα τις βασικες αρχες για τα δικα μου ενυδρεια.

Δεν μας εχεις αναφέρει κατι για την φωτοπερίοδο του ενυδρείου (δεν θυμαμαι τουλάχιστον κατι).

Σαν να μου λες λοιπόν ότι δεν έπρεπε να το κάνω καθόλου, γιατί 2.20m ενυδρείο μόνο εκεί μπορούσα να το κάνω. Άρα έπρεπε να μου το είχαν πει, να με είχαν προειδοποιήσει right?

χωρις να θελω να βγω οφ τοπικ :thumbup:

ο καθε ανθρωπος - χομπιστας εχει ενα δικο του χωρο διαθεσιμο, αυτος μπορει να ειναι διπλα στη πορτα , διπλα στη ντουλαπα , διπλα στη τουαλετα και παει λεγοντας , δεν ειναι καποιος υποχρεωμενος να σου πει , κωστα μην βαλεις το ενυδρειο εκει γιατι ειναι η πορτα διπλα :bowdown: , προσωπικα το ενυδρειο μου το εχω διπλα σε 2 πορτες η μια ανοιγομενη και η αλλη σειρομενη ( φυσαρμονικα ) εχω 2 παιδακια οπου ολη τη μερα αλλονιζουν στο σπιτι και ξεπεταγοντε απο το πουθενα μπροστα στο ενυδρειο , εκει και αν πεφτει στρες.... ομως πλεον τα ψαρια μου εχουν ''συνηθισει'' τετοιου ειδους παρουσιες και δεν βλεπω καποια αρνητικη αντιδραση τους .

Πιστευω πως τα ψαρια ειναι οπως τα μαθεις ....

Δημήτρη, 11:00 με 21:00 και μετά Moolight μέχρι τις 2:00... από το πρωί που ξημερώνει φως ημέρας... στις 21:00 ξεραίνονται όλοι στον ύπνο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...