Jump to content

γιατι αλλαξατε την εμφανηση των απαντησεων

Recommended Posts

καλησπερα. ειδα οτι απο το μεσημερη οι απαντησεις ειναι η μια κατω απο την αλλη αριστερα και επιλεγεις ποια θες να δεις. γιατι? ετσι ειναι χρονοβορο....

καλησπερα. ειδα οτι απο το μεσημερη οι απαντησεις ειναι η μια κατω απο την αλλη αριστερα και επιλεγεις ποια θες να δεις. γιατι? ετσι ειναι χρονοβορο....

βεβαια βοηθαει οτι σου δειχνει και ολες τις προηγουμενες αλλα και παλι μου αρεσε πιο πολυ πριν. γτ ομως? κατι θα ξερετε εσεις :thumbup:

Κλίκαρε το κουμπάκι Επιλογές που βρίσκετει πάνω δεξιά, δίπλα στον τίτλο του θέματος σου και από το μενού που θα εμφανιστεί στο Τρόποι εμφάνισης επέλεξε Αλλαγή σε : Τυπικό... :thumbup:

Έγινε επεξεργασία - theodor72

Κλίκαρε το κουμπάκι Επιλογές που βρίσκετει πάνω δεξιά, δίπλα στον τίτλο του θέματος σου και από το μενού που θα εμφανιστεί στο Τρόποι εμφάνισης επέλεξε Αλλαγή σε : Τυπικό... :thumbup:

καταλαβα μονο εγω εκανα την πατατα και αναρωτιεμαι κιολας... ευχαριστω και αν δεν κανει κοπο κληδωστε το κιολας!! :hysterical::bowdown::bowdown::hysterical:

καταλαβα μονο εγω εκανα την πατατα και αναρωτιεμαι κιολας... ευχαριστω και αν δεν κανει κοπο κληδωστε το κιολας!! :hysterical::thumbup::bowdown::bowdown:

Εγινε.... :hysterical:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...