Jump to content

νεος δισκας!!

konstantinos 808

Recommended Posts

Ο Στρατος (Διας), φιλε konstantinos 808, εχει πειρα και με αλλα ειδη ψαριων οποτε ξερει τι λεει.

Εγω απο την αλλη εχω πειρα με αλλα ειδη ψαριων και πιστευω οτι υπαρχουν κι αλλα ειδη που "μιλανε".

Οχι τοσο οσο οι δισκοι, αλλα κατι "λενε" κι αυτα, αμα στησεις αυτι :ninja:

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ειναι διαφορετικο ψαρι το ατιμο .....

Δείτε τι βιβλιογραφία υπαρχει για αυτό το ψαρι (μεχρι ειδικο βιβλιο για τις ασθενειες του κτλ κτλ)

Για να είμαστε όμως και ειλικρινεις υπαρχουν και πολλά άλλα ψαρια που εχουν ιδιαιτεροτητες . Πιστευω οτι ο δίσκος είναι χόμπι όντως θέλει διαβασμα παρατηρηση σου δίνει την δυνατοτητα να δοκιμασεις διαφορετικες συνθηκες ( για εκτροφείς δίσκους πάντα οι άγριοι είναι άλλος κόσμος) διαφορετική διατροφή κτλ κτλ

Το θέμα είναι πόσο ΄μακριά θέλει να το παει ο καθενας

Δικαιωμα σου ειναι να συμφωνησεις η να διαφωνησεις με οποιον θελεις.Αυτο ειναι αυτονοητο.

Εγω βεβαια δεν ειπα αυτο που εγραψες πιο πανω;

Αλλα καποια στιγμη θα καταλαβεις σιγουρα τι εννοω με αυτα που εγραψα

Ο Στρατος (Διας), φιλε konstantinos 808, εχει πειρα και με αλλα ειδη ψαριων οποτε ξερει τι λεει.

Εγω απο την αλλη εχω πειρα με αλλα ειδη ψαριων και πιστευω οτι υπαρχουν κι αλλα ειδη που "μιλανε".

Οχι τοσο οσο οι δισκοι, αλλα κατι "λενε" κι αυτα, αμα στησεις αυτι :ninja:

αυτό εννοώ κι εγώ ότι ο κύριος ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ οπότε θα ξέρει να χειριστεί διαφορετικά είδη ψαριών, καθότι νέος σε αυτά.....για να καταλαβαινόμαστε και επιπλέον δεν τίθεται θέμα διαφωνίας η συμφωνίας....... :helpsmilie:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...