Melean 7 Ιουνίου 2010 #1 Share 7 Ιουνίου 2010 Γειά σας!Πήρα το πρώτο μου ενυδρείο πρίν λίγο καιρό. 'Εχω έναν αρσενικό μονομάχο με τρείς θυληκές και έναν γλείφτη ο οποίος μου πέθανε σήμερα...(δεν ξέρω γιατί) .έχω βάλει φυσικά φυτά μέσα, όλα δείχνουν σχετικά καλά, εκτός άπο μια άλγη σαν τριχούλες που έχουν μερικά φύλλα και όχι σε όλα τα φυτά...έχω μπερδευτεί για το πως θα ταίζω τα ψάρια μου(έχω τροφή σε κόκους αλλά το ένα θυληκό δεν την τρώει και ρείχνω και τροφή σε φύλλα).Απορώ τι συνέβει στον γλείφτη μου...τι δεν κάνω καλά;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Ιουνίου 2010 #2 Share 7 Ιουνίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Αν θες άνοιξε ένα θέμα εδώ να συζητήσουμε ότι πρόβλημα αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 7 Ιουνίου 2010 #3 Share 7 Ιουνίου 2010 καλησπερα.πες μας στοιχεια για το ενυδρειο σου λιτρα,μετρησεις,υποστρομα φωτισμος, θρμοκρασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 7 Ιουνίου 2010 #4 Share 7 Ιουνίου 2010 καλως ηρθες!! εχεις κανει καποια λαθακια στην συνθεση. δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες για το ενυδρειο και δες το προφιλ του κουκλου σου εδω: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323429 καλη αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 8 Ιουνίου 2010 #5 Share 8 Ιουνίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 8 Ιουνίου 2010 #6 Share 8 Ιουνίου 2010 Καλώς ήρθες! Κάνε ένα θέμα στις αβαντίδες για να μας πεις το πρόβλημά σου αναλυτικότερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-Man 11 Ιουνίου 2010 #7 Share 11 Ιουνίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 11 Ιουνίου 2010 #8 Share 11 Ιουνίου 2010 Καλως ηρθες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 11 Ιουνίου 2010 #9 Share 11 Ιουνίου 2010 Καλως ηρθες στο Aquazone και καλη διαμονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melean 11 Ιουνίου 2010 Author #10 Share 11 Ιουνίου 2010 (edited) Το ενυδρείο μου είναι 54λτ, έχω φίλτρο, θερμοστάτη, θερμόμετρο, η θερμοκρασια είναι στους 25 με 28 βαθμούς.Έχω φυτέψει φυτά.Άνέβασα και φωτογραφία για να καταλάβετε καλύτερα.Τί έκανα λάθος με τον γλείφτη μου;;(δεν μου έδωσαν και ιδιαίτερες οδηγίες για τον γλείφτη όταν τον πήρα)Ευχαριστώ! MOD NOTE. φιλη μου ηδη εχεις ανοιξει αντιστοιχο ποστ!!!.εδω ειναι μονο για το καλοσορισμα.... Έγινε επεξεργασία 11 Ιουνίου 2010 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 11 Ιουνίου 2010 #11 Share 11 Ιουνίου 2010 Το ενυδρείο μου είναι 54λτ, έχω φίλτρο, θερμοστάτη, θερμόμετρο, η θερμοκρασια είναι στους 25 με 28 βαθμούς.Έχω φυτέψει φυτά.Άνέβασα και φωτογραφία για να καταλάβετε καλύτερα.Τί έκανα λάθος με τον γλείφτη μου;;(δεν μου έδωσαν και ιδιαίτερες οδηγίες για τον γλείφτη όταν τον πήρα)Ευχαριστώ! γιατι ανοιξες δυο θεματα? ασε αυτο ασχολησου μετο αλλο. καταρχας ο μονομαχος παει μονος του και μονο για ανπαραγωγη βαζουμε τη θηλυκια. 3 θηλυκιες ειναι πολλες και δεν τις κουμανταρει... αν βαλεις 2 περισσοτερο τσακωνονται μεταξυ τους. με παρα πολλες κρυψωνες και με καλο χαρακτηρα μονομαχου....τοτε 1 ή 2 ειναι εφικτο αλλα και παλι δυσκολο... διαβασε παλι το προφιλ. αν θες να φανε πηγαινε σε bloodwors αποξηραμενα ή κετεψυγμενα για σιγουρα. καλο διαβασμα και καλη αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιουνίου 2010 #12 Share 11 Ιουνίου 2010 *****παρακαλω η συνεχεια να δωθει παρακατω... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=43797&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts