Katerinakaterina 7 Ιουνίου 2010 #1 Share 7 Ιουνίου 2010 (edited) Shmera agorasa ena zeugari molly kai den kserw ti na kanw arage tha mou gennhsoun tha malosoun parakalv vohtheia!!! Σήμερα αγόρασα ένα ζευγάρι molly και δεν ξέρω τι να κάνω. Αραγε θα μου γεννήσουν? θα μαλώσουν? παρακαλώ βοήθεια!!! mod note Εγινε μεταφραση στα ελληνικα για να μη διαγραφει το ποστ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=24122 Παρακαλω να γραφεις στα ελληνικα. Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CORFU 7 Ιουνίου 2010 #2 Share 7 Ιουνίου 2010 Για να σε κατατοπισουν πρεπει να δωσεις πληροφοριες διαστασεις ενυδρειου μετρησεις και αν μπορεις φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerinakaterina 7 Ιουνίου 2010 Author #3 Share 7 Ιουνίου 2010 (edited) 60 lt einai me 5 neon kai ena zeugari molly den exei futa kai ola ta psarakia mphkan shmera βοήθησα καθόλου;;;; 60 λιτρα είναι με 5 neon και ένα ζευγάρι molly δεν έχει φυτά και όλα τα ψαράκια μπήκαν σήμερα βοήθησα καθόλου;;;; Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 7 Ιουνίου 2010 #4 Share 7 Ιουνίου 2010 (edited) 60 lt einai me 5 neon kai ena zeugari molly den exei futa kai ola ta psarakia mphkan shmera βοήθησα καθόλου;;;; άλλα 3 νεον θα ηταν καλα για κοπαδι για να μην στρεσαρονται, βεβαια θα σου πουν οι εμπειροι για το αν κανουν στα λιτρα σου. πολλοι δεν θεωρουν καλο να μπερδευουν ζωοοτοκα με νεον λογω διαφορετικων συνθηκων... εγω παντως εχω και γκαπακια απειρα να σου δωσω...βαλτα να γεννανε συνεχεια τα μολλυ και μετα μπορουμε να ανταλλαξουμε μερικα και να κανουμε οραιοτατα υβριδια Poecilia lativina....χαχαχα παντως αν γεννησουν δεν θα υπαρχει προβλημα στα λιτρα? μηπως πρεπει να μπει στο διλημα ή ζωοτοκα ή νεον??? σου ευχομαι ο,τι καλυτερο Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2010 - pozeras13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CORFU 7 Ιουνίου 2010 #5 Share 7 Ιουνίου 2010 Το ενυδρειο ειναι στωμενο;Οταν λες οτι τα εβαλες ολα σημερα εκανες καποια προετιμασια τις προηγουμενες μερες; kαμια μετρηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerinakaterina 7 Ιουνίου 2010 Author #6 Share 7 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ πολύ αλλά για neon ή molly δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα γιατί μου τα πρότειναν απο το pet shop τέλος παντων κάτσε να γεννήσει και βλέπουμε...βασικά αν γεννήσει δεν υπάρχει περίπτωση να τα κρατήσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CORFU 7 Ιουνίου 2010 #7 Share 7 Ιουνίου 2010 Μολυ εχω 4 χρονια με πολλες γενες προσπαθω να σου πω οτι ασχετα με τις γενες υπαρχουν καποια πραγματα που πρεπει να γινουν πρωτα για την σωστη διαβιωση τους που εχει να κανει με την σωστες συνθηκες παραμετρους που πρεπει να εχει το ενυδρειο σου για να μπορεσεις να δεις και γενες μην πιστευεις πολυ ολα τα πετ αν δεν σου κανει κοπο διαβασε εδω σχετικα αρθρα θα σε βοηθησουν φιλικα Σπυρος καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 7 Ιουνίου 2010 #8 Share 7 Ιουνίου 2010 Διαβασε τις αναγκες των ψαριων σου εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37877 http://www.theaquariumwiki.com/Poecilia_sphenops Γενικοτερα αποφευγουμε να διατηρουμε μαζι ψαρια που ζουν σε διαφορετικα νερα και εχουν διαφορετικες απαιτησεις. Σημαντικη ερωτηση και αυτη που εγινε εδω: Το ενυδρειο ειναι στωμενο;Οταν λες οτι τα εβαλες ολα σημερα εκανες καποια προετιμασια τις προηγουμενες μερες; kαμια μετρηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-Man 8 Ιουνίου 2010 #9 Share 8 Ιουνίου 2010 60 λιτρα είναι με 5 neon και ένα ζευγάρι molly δεν έχει φυτά και όλα τα ψαράκια μπήκαν σήμερα βοήθησα καθόλου;;;; ποσο καιρο δουλευει το ενυδρειο σου;το εχεις στρωσει με καποια μεθοδο;τα ψαρακια μπενουν σταδιακα στην αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coralreef 22 Ιουλίου 2010 #10 Share 22 Ιουλίου 2010 καλα γεννητουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος