Freeman 7 Ιουνίου 2010 #1 Share 7 Ιουνίου 2010 Καλωσηρθατε στον μαγικό κόσμο των Στερεογραμάτων -3D- Και Video ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 7 Ιουνίου 2010 #2 Share 7 Ιουνίου 2010 o διαδρομος ειναι εντυπωσιακος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 7 Ιουνίου 2010 #3 Share 7 Ιουνίου 2010 Καταραμένη δυσχρωματοψία δεν βλέπω την τύφλα μου.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 7 Ιουνίου 2010 #4 Share 7 Ιουνίου 2010 Πολύ ωραία. Κάποτε είχα κόλημα, τι μου θύμισες. Έκανα και μία αναζήτηση στα γρήγορα και βρήκα πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 7 Ιουνίου 2010 #5 Share 7 Ιουνίου 2010 Καταραμένη δυσχρωματοψία δεν βλέπω την τύφλα μου.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 7 Ιουνίου 2010 Author #6 Share 7 Ιουνίου 2010 (edited) ΕΔΩ μπορείτε να φτίάξετε το δικό σας στερεογραμα.Πολυ καλο Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 7 Ιουνίου 2010 #7 Share 7 Ιουνίου 2010 να και ένα σχετικό με το forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΠΝΕΙΣΤΑΣ 7 Ιουνίου 2010 #8 Share 7 Ιουνίου 2010 πολυ ωραια τα στερεογραμματα. Μάλιστα υπαρχει τρόποσ να τα βλέπεισ όχι μόνο πίσω από την επιφάνεια, αλλά και μπροστά από αυτήν. Επίσησ να τα βλέπεισ και δύο φορές!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 7 Ιουνίου 2010 #9 Share 7 Ιουνίου 2010 Τι ακριβως ειναι αυτο που βλεπουμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 7 Ιουνίου 2010 #10 Share 7 Ιουνίου 2010 Πώς μπορώ να τα δω; Η τεχνική για να δει κάποιος ένα στερεόγραμμα είναι απλή αλλα απαιτεί στην αρχή, σχετική υπομονή και συγκέντρωση! Αρχικά κολλάμε την εικόνα στη μύτη μας και την απομαμακρύνουμε σταδιακά, κοιτώντας την εικόνα περιφερειακά και όχι εστιασμένα (οπως όταν κοιτάμε αφηρημένοι πχ ένα μολύβι πάνω στο γραφείο αλλά στην πραγματικότητα βλέπουμε θολά και το τετράδιο παραδίπλα και το γραφείο και ότι υπάρχει τριγύρω στο οπτικό μας πεδίο!). Σε λίγα δευτερόλεπτα θα εμφανιστεί μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας μια άλλη κρυφή τρισδιάστατη εικόνα που απεικονίζει κάτι διαφορετικό από αυτό που βλέπουμε κοιτώντας την απλά!!! Στην παραπάνω εικόνα για παράδειγμα... κρύβονται κάποια πολύ όμορφα πλάσματα της θάλασσας Αυτή η μέθοδος όταν προσπάθησα να δω στερεογράμματα για πρώτη φορά μου φάνηκε πιο εύκολη! Υπάρχουν κι άλλες μέθοδοι παρόλ'αυτά.... Όπως και να έχει, αξίζει την προσπάθεια! Το στερεόγραμμα θα σας δείξει έναν πραγματικά αλλιώτικο κόσμο. Η πρώτη φορα είναι πάντα λίγο δύσκολη. Οι επόμενες φορες είναι σχετικά εύκολες. Πάντα όμως χρειάζεται συγκέντωση και κατάλληλη εστίαση του βλέμματος. Επιμείνετε συστηματικά! Το εκπληκτικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 7 Ιουνίου 2010 #11 Share 7 Ιουνίου 2010 (edited) Φοβερο! Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2010 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 7 Ιουνίου 2010 Author #12 Share 7 Ιουνίου 2010 (edited) Αυτη η κατηγορια που ποσταρε ο Πάνος είναι η πιο δυσκολη κατα την γνωμη μου παρόλο που της βλεπω ολες τις φωτο 3D σχεδον αμέσως μετα απο εξάσκηση Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2010 - Freeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 7 Ιουνίου 2010 #13 Share 7 Ιουνίου 2010 Αυτη η κατηγορια που ποσταρε ο Πάνος είναι η πιο δυσκολη κατα την γνωμη μου παρόλο που της βλεπω ολες τις φωτο 3D σχεδον αμέσως μετα απο εξάσκηση Ρε.. Θα χαθω μεσα σε αυτες τις εικονες.. Ειναι απιστευτες.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 7 Ιουνίου 2010 Author #14 Share 7 Ιουνίου 2010 Εγω για να τα δω κάνω την τεχνική ''crosed eye'' δηλαδη αλοιθωρίζω και ξαναεστιάζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΠΝΕΙΣΤΑΣ 7 Ιουνίου 2010 #15 Share 7 Ιουνίου 2010 Από ότι κατάλαβα στην κατηγορία που πόσταρε ο Πάνος πρέπει να εστιάσεις (αλληθορίσεις) πριν την εικόνα, Ενώ στις υπόλοιπεσ πίσω από την εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 7 Ιουνίου 2010 #16 Share 7 Ιουνίου 2010 (edited) Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι κανω, γιατι το εκανα αυτοματα Αλλα γινεται αυτο Εγω το καταφερα με τις τελιτσες στην αρχη! Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2010 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 7 Ιουνίου 2010 #17 Share 7 Ιουνίου 2010 Εμένα μου αρέσει ο στρατιώτης-ιπότης του πρώτου ποστ! Αλήθεια, λέτε να κάνει κακό στα μάτια ή καλό αφού τα γυμνάζει η εστίαση? Πάντως θέλω λίγη ώρα να συνέλθω μετά και αν το παρακάνω με πιάνει ναυτία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 7 Ιουνίου 2010 #18 Share 7 Ιουνίου 2010 Nαι κουραζει, αλλα αν βλεπεις κατι τετοιο, αντε να το αφησεις. Προσοχη ομως γιατι μπορει να εχεται προβληματα στην οραση αμα γινεται συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 7 Ιουνίου 2010 #19 Share 7 Ιουνίου 2010 Τι μου θυμίσατε τώρα...Βιβλία ατέλειωτα είχα.Ίσως τα έχω ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 7 Ιουνίου 2010 #20 Share 7 Ιουνίου 2010 Πςςςς...τζάμπα μαστούρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 7 Ιουνίου 2010 #21 Share 7 Ιουνίου 2010 Πω πω, αναμνήσεις... Όταν ήμουνα αρκετά μικρός, με την αγορά της εγκυκλοπαίδειας Επιστήμη και Ζωή, μας είχαν δώσει δώρο ένα τέτοιο βιβλιαράκι με "μαγικές" εικόνες... Θυμάμαι εμένα, την αδελφή μου και τη μάνα μου να καθόμαστε μπροστά στο βιβλίο προσπαθώντας να δούμε κάτι επί ώρες και να μη μπορούμε να δούμε τίποτα... Κάποια στιγμή το καταφέραμε κι από εκεί και πέρα ήταν εύκολο να δούμε οποιαδήποτε εικόνα... Είχα χρόνια να δω κάτι τέτοιο, κάπου το έχω παραπεταμένο ακόμα... Τα βλέπω όλα εκτός απ' τα βίντεο... Δεν έχω ξαναδεί σε βίντεο κι επίσης πρώτη φορά βλέπω αυτό το είδος με τις δύο εικόνες που ανάμεσα εμφανίζεται μια τρίτη και με δυσκόλεψε λίγο στην αρχή, αλλά τελικά το είδα... Θα ξαναπροσπαθήσω τα βίντεο, με πιο ξεκούραστα μάτια αύριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 8 Ιουνίου 2010 #22 Share 8 Ιουνίου 2010 Ο πινακας του Mauvius Pahatouridi ειναι απο τα καλυτερα παραδειγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 8 Ιουνίου 2010 #23 Share 8 Ιουνίου 2010 χαχαχα αν και με γυμνα ματια δεν μπορω να τα δω..... εχω το 10000days απο tool!!!(το cd εχει ειδικα γυαλια μαζι!) κωστη!εχω και εγω δυσχρωματοψια....αλλα τα βλεπω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 8 Ιουνίου 2010 #24 Share 8 Ιουνίου 2010 (edited) εχω το 10000days απο tool!!!(το cd εχει ειδικα γυαλια μαζι!) Πολυ "απατη" αυτο. Δεν καταλαβα και διαφορα ουτε με τα γυαλια Έγινε επεξεργασία 8 Ιουνίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 8 Ιουνίου 2010 #25 Share 8 Ιουνίου 2010 εγω δεν μπορω να τα δω χωρις τα γυαλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος