maik78 7 Ιουνίου 2010 #26 Share 7 Ιουνίου 2010 Περαστικα να ειναι φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 7 Ιουνίου 2010 #27 Share 7 Ιουνίου 2010 Πανω απο ολα υγεια!! Περαστικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 7 Ιουνίου 2010 #28 Share 7 Ιουνίου 2010 περαστικα και ευχομαι οτι καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 7 Ιουνίου 2010 #29 Share 7 Ιουνίου 2010 ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 7 Ιουνίου 2010 #30 Share 7 Ιουνίου 2010 Περαστικό ,όρθιος όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frank 7 Ιουνίου 2010 #31 Share 7 Ιουνίου 2010 Περαστικά και σιδερένιος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 7 Ιουνίου 2010 #32 Share 7 Ιουνίου 2010 Γρήγορα περαστικά και απο εμένα και πάντα σιδερένιος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 8 Ιουνίου 2010 #33 Share 8 Ιουνίου 2010 Περαστικά φίλε! Σιδερένιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 9 Ιουνίου 2010 #34 Share 9 Ιουνίου 2010 Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους και μεταφέρω τις ευχαριστίες εκ μέρους του Αλέξανδρου. Να είστε πάντα καλά. Για όσους ενδιαφέρονται για λεπτομέρειες .... μπορούν να διαβάσουν εδώ.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 9 Ιουνίου 2010 #35 Share 9 Ιουνίου 2010 περαστικά και σιδερένιος ο γιος σου και φυσικά πάνω απο όλα ΠΡΟΣΟΧΗ στα ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ γιατί απλά είναι ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ η αλήθεια ειναι οτι απο οδηγική παιδεία ΕΙΜΑΣΤΕ πίσω και δεν φτάνει αυτο νομίζουμε οτι εμείς είμαστε οδηγαρες και οι άλλοι μ.....ς η αλήθεια ειναι πάντως οτι και η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ μας είναι ΧΑΛΙΑ λόγο των προβλημάτων(μικρών η μεγάλων)που έχει ο καθένας λίγο οι κολοδρομοι λιγο η βιασύνη και να για αυτό ΟΛΟΙ μας ας ΕΙΜΑΣΤΕ πιο ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.ΕΞ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ και παρολίγον ΝΕΚΡΟΣ από τροχαίο (οδηγούσα GSXR 1300)αφού με παρέσυρε και με "πάτησε ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ...πως???ΑΠΛΑ λέει δεν με ΕΙΔΕ κοιτούσε αλλού.....αυτά και ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 9 Ιουνίου 2010 #36 Share 9 Ιουνίου 2010 Για όσους δεν μπορούν να το δουν εχω κάνει copy paste κάποια πόστ του diskus fan με την εξέλιξη . Πριν 10 μερες ειχε τροχαιο ατυχημα με τη μοτοσυκλετα του ο γιος μου. Μια "καλη" κυρια που βρισκοταν δεξια του, αναψε το φλας και αμεσως εκανε αριστερα με αποτελεσμα να τον "κολησει" πανω στις μπαριερες στην Εθνικη οδο στο υψος" του Village Park στον Αγ. Ρεντη. Αν και οδηγω καθημερινα μοτοσυκλετα απο το 1983 (και φυσικα εχω καποια ατυχηματα στο ενεργητικο μου) απο το ατυχημα του και μετα βλεπω αυτα που συμβαινουν γυρω μου με "αλλο" ματι. Μια απο τις πιο συνηθισμενες παραβασεις των οδηγων αυτοκινητων (ειδικα μεσα στην πολη) ειναι η αλλαγη λωριδας χωρις φλας (στην συγκεκριμενη περιπτωση το αναψε αλλα δεν αφησε καθολου χρονο πριν κανει αλλαγη πορειας ή να κοιταξει πολυ καλα αφου ως γνωστον το αυτοκινητο εχει "νεκρους" τομεις) ή κι'αν το αναψουν θεωρουν οτι πρεπει να τους δωσεις προτεραιοτητα αφου τους εχεις δει. Δευτερο ερχεται το κινητο ..... αν και το δικο μας "πανεξυπνο" κρατος θεωρει οτι με το bluetooth δεν υπαρχει προβλημα .... ο κοσμος .... στην κοσμαρα του. Που να βρεις 5-10 ευρω για αγορα συσκευης. Μια νεα "μοδα" ειναι ο κλειστος καθρεφτης ..... μην μας τον σπασουν οι αλητες με τα μηχανακια. Ο καταλογος ειναι μακρυς .....εγω θα σταθω σε αυτο που θεωρω ουσία. Φιλε οδηγε διπλα σου ΔΕΝ εχεις ενα μηχανακι ..... εχεις μια ανθρωπινη ζωη .... την ιδια ζωη που εχεις εσυ, το παιδι σου, ο αδερφος σου, ο φιλος σου, ο γνωστος σου ...... δειξε της το σεβασμο που της αξιζει. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να τραυματιζονται η ακομα να χανονται ανθρωποι για το .... "τιποτα".- Φιλικα Νικος Υ.Γ. Ο "δρομος" για να γινει παλι καλα ο γιος μου θα ειναι "μακρυς" ..... ισως πολυ μακρυς. Βεβαια ευτυχως μπορει να τον "περπατησει" γιατι (ακολουθοντας το λεγομενα μου) φοραγε ολα τα απαραιτητα ..... πολυ καλο κρανος, μπουφαν δερματινο, γαντια δερματινα με προστατευτικα κλπ. πραγματα που ..... επειδη αρχισαν οι ζεστες .... ηδη οι περισσοτεροι δεν φορανε. Παλιά 21-05-10 Βγηκε σημερα απο το νοσοκομειο. Εχει ξεκινησει υπερβαρικο (θαλαμος αποσυμπιεσης). Το χερι δεν κουνιεται. Παμε απο εβδομαδα σε ειδικο γιατρο (2 ειναι σε ολη την Ελλαδα για το συγκεκριμενο θεμα) και βλεπουμε .... αν 29-05-10 χωρις (κινηση στο) αριστερο χερι. Και εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 9 Ιουνίου 2010 #37 Share 9 Ιουνίου 2010 Πραγματικά εύχομαι όλα να πάνε καλά για το παιδί και την οικογένειά του!!!Περαστικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 9 Ιουνίου 2010 #38 Share 9 Ιουνίου 2010 Μπορεί να μην γνωρίζω κανένα από την παρέα του ΑΖ προσωπικά αλλα η καθημερινή ανάγνωση θεμάτων μου δημιουργεί τη αίσθηση πως μερικούς σας γνωρίζω πολύ πολύ καιρό. Αυτό το συναίσθημα μου γεννά την ανάγκη να ευχηθώ Περαστικά από καρδιάς και καλή αποκατάσταση! Να υπάρχει πίστη στον στοχο και δεν θα αργήσει να επιτευχθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frapedomaxos 9 Ιουνίου 2010 #39 Share 9 Ιουνίου 2010 Περαστικα φιλαρακι και παλι υγιειης κ σιδερενιος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 9 Ιουνίου 2010 #40 Share 9 Ιουνίου 2010 Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ .... το ίδιο κι' ο γιος μου Αλέξανδρος.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Ιουνίου 2010 #41 Share 9 Ιουνίου 2010 Aγαντα Νικο...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 9 Ιουνίου 2010 #42 Share 9 Ιουνίου 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Στράτο.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 10 Ιουνίου 2010 #43 Share 10 Ιουνίου 2010 Περαστικα και παντα ορθιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 10 Ιουνίου 2010 #44 Share 10 Ιουνίου 2010 Περαστικα στο γιο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 10 Ιουνίου 2010 #45 Share 10 Ιουνίου 2010 Εύχομαι ολόψυχα να ξαναβρεί την υγεία του ο Γιος σου και να θυμάται το γεγονός σαν ένα παραμύθι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 10 Ιουνίου 2010 #46 Share 10 Ιουνίου 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 10 Ιουνίου 2010 #47 Share 10 Ιουνίου 2010 Θα σε παρακαλούσα αν έχεις το κουράγιο και την διάθεση να μας ενημερώνεις για κάθε εξέλιξη. Να ξέρεις η σκέψη μας και η προσευχή μας είναι μαζί σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 10 Ιουνίου 2010 #48 Share 10 Ιουνίου 2010 Θα παρει πολυ χρονο για νεωτερα. Περιμενουμε σε 3-4 μηνες να ξερουμε αν θα πρεπει να γινει εγχειρηση ή οχι (αλλα και της οποιας τα αποτελεσματα ΔΕΝ ειναι σιγουρα). Προς το παρον κανει καθημερινα υπερβαρικο (θαλαμος δυτων) για να φυγουν αιματωματα και πρηξιματα, καθως και φυσιοθεραπειες. Ελπιζουμε στο καλυτερο και .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για το ενδιαφερον.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 12 Ιουνίου 2010 #49 Share 12 Ιουνίου 2010 Οσο κι αν χρειαστει... θα βγει νικητής και θα ξαναβολταρετε με τα τερατα παρεακι Φανταζομαι συνειδητοποιεις πως έκανες στο γυιο σου μαθηματα ζωής κανοντας τον να καταλαβει την αξια του εξοπλισμου Εγω θα ευχηθώ καλά χλμ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 15 Ιουνίου 2010 #50 Share 15 Ιουνίου 2010 Να εισαι καλα .... κι'εσυ το ιδιο. Να βαλω και καμμια φωτογραφια .... να βαλει!!!!! Το μπλε ... ειναι του μπαμπα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος