Jump to content

Αλεξανδρε συντομα να εισαι κοντα μας και παλι υγιης

Recommended Posts

Νικο αυτο ειναι το kawasaki που εγινε το κακο? :ninja:

Έγινε επεξεργασία - venom

• Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι ... ιδιο με το δικο σου σε αλλο χρωμα δεν ειναι; :ninja:

Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να γίνουν όλα όπως πρίν και η ζωή να συνεχιστεί ακόμα καλύτερα απο ότι ήταν...οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου μαζί σας...ΔΥΝΑΜΗ :ninja:

Ναι ... ιδιο με το δικο σου σε αλλο χρωμα δεν ειναι; :ninja:

ναι...

οπως και να εχει να ξανα ανεβει συντομα πανω και να ειναι σιδερενιος για παντα!!!

Έγινε επεξεργασία - venom

Περαστικα στο παιδι, ολα θα πανε καλα

Περαστικα!!!! Αλλα μια χαρα σας ειδα χθες στους Aerosmith!!! VIP!!!!! :bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:

Ευχαριστούμε. :buttrock:

:bowdown:

Και γιατι δεν μας μιλησες; Ησουν μακρυά; :bowdown:

Ευχαριστούμε. :buttrock:

Και γιατι δεν μας μιλησες; Ησουν μακρυά; :bowdown:

3σειρες πιο πισω, σου φωναζα και δεν με ακουγες

Κατσε να το παρουμε απο την αρχη γιατι το εχασα .... ησουν 3 σειρες πιο πισω ... δεν σε ακουγα (εχω θεμα λογω ηλικίας :bowdown: ) και δεν ηρθες μεχρι εκει ή δεν ειπες σε καποιον απο το "προσωπικο" της συναυλιας να με "ξυπνησει" .... σηκωθηκα καποια στιγμη και πηγα στο μπαρ ... δεν θυμαμαι να ακουσα κατι (το γνωστο προβλημα :bowdown: ) .... ουτε ομως και μετα την συναυλια πλησιασες (εχω φατσα που τρομαζει κοσμο :bowdown: ) ... αλλα να πω και την αληθεια ... δεν ειμαι και σιγουρος οτι εχω καταλαβει αν εχουμε ποτε μιλησει.- :bowdown:

Κατσε να το παρουμε απο την αρχη γιατι το εχασα .... ησουν 3 σειρες πιο πισω ... δεν σε ακουγα (εχω θεμα λογω ηλικίας :bowdown: ) και δεν ηρθες μεχρι εκει ή δεν ειπες σε καποιον απο το "προσωπικο" της συναυλιας να με "ξυπνησει" .... σηκωθηκα καποια στιγμη και πηγα στο μπαρ ... δεν θυμαμαι να ακουσα κατι (το γνωστο προβλημα :bowdown: ) .... ουτε ομως και μετα την συναυλια πλησιασες (εχω φατσα που τρομαζει κοσμο :bowdown: ) ... αλλα να πω και την αληθεια ... δεν ειμαι και σιγουρος οτι εχω καταλαβει αν εχουμε ποτε μιλησει.- :bowdown:

Θα με τραλλανεις που δεν εχουμε μιλησει???? :buttrock::buttrock::buttrock:

Στα εγκαινια της ψαρογιαφκας δεν καθοσουν μαζι μας και μιλαγαμε ολη την ωρα? Ειμαι η φιλη της αρετης (violet) με το δισκοενυδρειο....

Καθως περασες απο το μπαρ σου φωναξα, αλλα δεν με ακουσες και μετα κατεβηκα μπροστα μπροστα εγω οταν αρχισε η συναυλια

Ενταξει ... καταλαβα ποια εισαι.- :bowdown::bowdown: Την επομενη προσπαθησε με το .... κουφοοοοοοοος, κουφοοοοοοοοοος .... ισως κατι καλυτερο να γινει (και το τσεκουράτος ομως ... πιάνει)!!!! :bowdown:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...